Σώζων Παλαίστρος Χάρος

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος διαθέτει ένα από τα πιο περίεργα ονόματα που έχουμε ακούσει και πολλές είναι οι κουβέντες που έχουν γίνει γύρω από το όνομα του καθώς ο κόσμος μπερδεύται και δεν ξέρει πως να τον αποκαλέσει.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ

Ο προπονητής χόκεϊ επί χόρτου μπήκε στο Survivor All Star με σκοπό να βρεθεί όσο πιο κοντά στο έπαθλο και η Εύη Σαλταφερίδου έπαθε ένα μικρό σοκ καθώς δεν έχει ξεχαστεί η κόντρα που είχαν. Παρόλο που ο παίκτης είπε πως όλα ανήκουν στο παρελθόν, το πρώτο άτομα που ψήφισε ήταν η γυμνάστρια και περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί αυτό.

Έχοντας ασχοληθεί για πολλά χρόνια με τη γυμναστική έχει δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό κορμί και για αυτό το λόγο αποφάσισε να μπει ξανά στο All Star έτσι ώστε να δείξει ξανά τις δυνατότητες του. Αλλά η απορία όλων είναι μια; Ποιο είναι τελικά το όνομα με το οποίο θα πρέπει να τον αποκαλούμε;

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος είχε δηλώσει στο παρελθόν πως το όνομα του είναι “Σώζων”, το “Παλαίστρος – Χάρος” είναι τα επίθετα του και όχι κάποιο δεύτερο όνομα με το οποίο έχει βαφτιστεί.

Είχε δηλώσει πως ολόκληρο το όνομα του είναι απόλυτα ισορροπημένο διότι από τη μια είναι η “ζωή” (σώζων) και από την άλλη ο θάνατος (χάρος) ενώ στη μέση είναι η παλαίστρα.

Στην ουσία πρόκειται για παρατσούκλια τα οποία είχαν δοθεί στις οικογένειες από τις οποίες προέρχεται για να ξεχωρίζουν.

O νέος παίκτης του All Star κατάφερε να φέρει αναστάτωση με την είσοδο του στο παιχνίδι και πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν να δουν πως θα κυλήσει η σχέση του με την Εύη αλλά και με άλλους παίκτες που δεν είδαν με καλό μάτι τον ερχομό του.

Τσέκαρε και αυτά: