Σώζων Παλαίστρος Χάρος

O Σώζων Παλαίστρος Χάρος είναι ένας από τους πιο αμφιλεγόμενους παίκτες που έχουν περάσει από το ριάλιτι επιβίωσης Survivor και η κόντρα που είχε με την Εύη Σαλταφερίδου κατάφερε να απασχολήσει πολύ ενώ και το φλερτ που προσπάθησε να κάνει στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν πέρασε απαρατήρητο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο προπονητής χόκεϊ και γυμναστής είναι ένας από τους ανθρώπους που κλήθηκαν να μπουν στο Survivor All Star και θα τον δούμε να μάχεται στον σκληρό στίβο μάχης διότι θέλει να πάρει το αίμα του πίσω και θέλει “δικαίωση”.

Σώζων Παλαίστρος Χάρος :Βιογραφικό, η σχέση με τη Σαλταφερίδου, η τραγική ιστορία, η Σπυροπούλου, καταγωγή, ηλικία

Ο Σώζων είναι 44 ετών και έχει καταγωγή από το όμορφο νησί της Λήμνου! Ζει στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στη Μεταμόρφωση και έχει σπουδάσει εργασιοφυσιολογία ενώ είναι γυμναστής.

Είναι ένας άνθρωπος που αγαπά πολύ τη γυμναστική και έχει κερδίσει 8 πρωταθλήματα στο χόκεϊ επί χόρτου. Είναι ένας άνδρας ο οποίος αγαπά την περιπέτεια και χαίρεται τη ζωή διότι ένα πολύ άσχημο περιστατικό τον στιγμάτισε για πάντα.

Στο μεγάλο σεισμό του 1999 που έγινε στην Πάρνηθα, η πολυκατοικία που βρισκόταν δίπλα στο σπίτι του προκάλεσε μια τεράστια ζημιά, με αποτέλεσμα να χάσει τον ξάδερφο του και τον θείο. Μέσα στα συντρίμμια βρισκόταν και η ξαδέρφη του η οποία ανασύρθηκε μετά από 16 ώρες ζωντανή. Από τότε πιστεύει πολύ στα θαύματα!

Ο προπονητής είναι και πολύ ενεργός στο Ιnstagram όπου πολλές φορές έχει δείξει το καλογυμνασμένο του σώμα και τις διάφορες δραστηριότητες που κάνει.

H σχέση με την Εύη Σαλταφερίδου

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, όταν συμμετείχε στο Survivor 2018 είχε δημιουργήσει μια απίστευτη κόντρα με την παίκτρια, Εύη Σαλταφερίδου και οι καυγάδες τους ήταν επικοί. Ο ένας δεν άντεχε τον άλλο και οι φαρμακερές ατάκες δε σταματούσαν.

Η ασυμφωνία χαρακτήρων που υπήρχε μεταξύ τους ήταν φανερή και οι τσακωμοί ήταν εξαιρετικά έντονοι.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Όταν ο παίκτης αντίκρισε την πολύ όμορφη παρουσιάστρια  στο Survivor, δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της και προσπάθησε να τη φλερτάρει διακριτικά αλλά δεν υπήρξε ανταπόκριση.

Προσπαθούσε με διάφορες τσαχπινιές να της τραβήξει την προσοχή αλλά δεν είδε “φως”.

Tσέκαρε και αυτά: