SNIK

Ο SNIK, ο no1 εκπρόσωπος της τραπ σκηνής στην Ελλάδα, επέστρεψε με το 2ο προσωπικό album του με τίτλο «1987», και κατέκτησε τα charts!

Ο δημοφιλέστερος hitmaker της γενιάς του και κορυφαίος trend-setter της χώρας κατάφερε από την πρώτη κιόλας μέρα της κυκλοφορίας του να βάλει και τα 11 τραγούδια του δίσκου του στις 11 πρώτες θέσεις του Spotify & Apple Music Top50, με το 12ο να ανήκει και πάλι στον SNIK και στο “Chinchilla”, τη viral συνεργασία του με τον Fly Lo η οποία ωστόσο δεν συμπεριλαμβάνεται στο «1987».

Σύμφωνα με τις επίσημες μετρήσεις, το «1987» του SNIK έχει συγκεντρώσει παραπάνω από 7.000.000 streams στο Spotify μέσα σε μόλις 4 ημέρες, αριθμό που ξεπερνάει κατά πολύ το προηγούμενο ρεκόρ – το οποίο ανήκει επίσης στον SNIK και στο album του “TopBoy”. Ακόμα, το κορυφαίο τραγούδι του album “NANA” σε συνεργασία με τον Rack βρίσκεται σταθερά στο No1 σε Spotify & Apple Music.

Spotify Top50 – Οι 12 πρώτες θέσεις ανήκουν στον SNIK!

O SNIK δημιουργεί και πάλι τα νέα μουσικά trends της εποχής, με τα τραγούδια του να παίζουν χιλιάδες φορές στο repeat τις τελευταίες μέρες, και να σαρώνουν τα πάντα στο πέρασμά τους.

Το «1987» περιλαμβάνει στο σύνολο 11 ολοκαίνουργια τραγούδια, ανάμεσά τους και feats με τους κορυφαίους εκπρόσωπους της τραπ -και όχι μόνο- σκηνής Rack, Toquel, Marseaux, Vlospa, Salva, Gameboy & Phen.

Με αφορμή την κυκλοφορία του «1987», ο SNIK βρίσκεται στο εξώφυλλο των New Music Friday Greece & Hot Hits Greece editorial playlist στο Spotify.

Βρείτε το album σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:

https://snik.lnk.to/1987PR

Tracklist:

Rihanna
NANA feat. Rack
Maria feat. Salva
Diosa feat. Gameboy
Miami feat. Marseaux
Moonwalk feat. VLOSPA
Criminal feat. Salva
1987
Kobe feat. TOQUEL
You And Me
TV feat. Phen