Γιάννης Σπαλιάρας

Είχε δεν είχε ο Γιάννης Σπαλιάρας ξαναήρθε στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας με την περιβόητη δήλωση για τις 4.000 γυναίκες και όχι για κάποια του νέα επαγγελματική δραστηριότητα.

Οπότε αφού δεν υπήρχε κάτι που να εξιτάρει τα μέσα ενημέρωσης, ο Γιάννης Σπαλιάρας αποφάσισε να επανέλθει στο θέμα μιας και την πρώτη φορά το 2015 αυτή η πρόταση του άνοιξε δρόμους επαγγελματικούς έστω και αν αυτό ήταν ένα reality.

Στο προφίλ του λοιπόν στο instagram έγραψε – εντελώς τυχαία – πως ξαναθυμήθηκε αυτή τη δήλωση που είχε κάνει τότε.

«Δεν ξέρω γιατί αλλά έτσι μου ήρθε μετά από τόσα χρόνια και θέλω να πω κάτι για την περιβόητη δήλωση 4000. Δεν είμαι ο τύπος που όπου σταθώ και όπου βρεθώ καυχιέμαι για τις κατακτήσεις μου, ούτε τις μετρούσα ποτέ. Η δήλωση αυτή προέκυψε μετά από τρίωρη πίεση δημοσιογράφου και δεν με εκφράζει σαν άνθρωπο ούτε αντικατοπτρίζει την πορεία μου σε αυτό το χώρο τόσα χρόνια».

Κοινώς ο Σπαλιάρας έγραψε ότι ο δημοσιογράφος τον πίεσε για να το πει αυτό. Βέβαια η μετέπειτα τηλεοπτική εκμετάλλευση αυτής της δήλωσης δεν φάνηκε ποτέ από τον ηθοποιό πως αποτέλεσε προϊόν πίεσης, αλλά ίσα ίσα το απολάμβανε και τη δημοσιότητα που του έφερε φυσικά.

Επειδή όμως κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται σωστά, στη νέα αναφορά του Σπαλιάρα αντέδρασε ο δημοσιογράφος, Γιάννης Βίτσας.

Ο γνωστός δημοσιογράφος για κακή τύχη του Γιάννη Σπαλιάρα διαθέτει το υλικό της συνέντευξης και όπως είπε έχει ήδη ραντεβού με τον δικηγόρο του για να προσφύγει στη δικαιοσύνη, καθώς όπως τόνισε θεωρεί πολύ προσβλητική και τρομερά αγενή τη συμπεριφορά του.