Κορνίζες

Ένας τοίχος που μοιάζει με γκαλερί αποτελεί ένα εντυπωσιακό σημείο μέσα σε ένα χώρο του σπιτιού που πέφτει κατευθείαν το μάτι κάθε καλεσμένου. Γι’ αυτό και μεις σου βρήκαμε πως μπορείς να δημιουργήσεις τη δική σου γκαλερί με 5 απλά βήματα.

Είσαι έτοιμος;

Ας ξεκινήσουμε!

#1. Φτιάξε τη συλλογή σου!

Σύλλεξε διάφορες κορνίζες σε διάφορα μεγέθη, φωτογραφίες και φωτοτυπίες με διάφορα σχέδια που σου αρέσουν. Στην πορεία, επίλεξε μία από αυτές που θεωρείς ότι μπορεί να είναι το “eye-catcher” του δωματίου, μαζί με την κορνίζα της.

Σπίτι

#2. Αποφάσισε για τη διάταξη των κορνιζών.

Πρώτα, τοποθέτησε στο πάτωμα την κορνίζα με τη φωτογραφία που θα αποτελεί το “eye-catcher” του δωματίου. Μετά, τοποθέτησε τριγύρω όλες τις υπόλοιπες κορνίζες και αποφάσισε τι θα τοποθετήσεις μέσα σε καθεμία.

#3. Δημιούργησε έξυπνα templates πίσω από κάθε κορνίζα.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις διάφορα πολύχρωμα χαρτιά ή υφάσματα. Κόψε τα στο μήκος και φάρδος που θεωρείς ότι μπορούν να ταιριάξουν καλύτερα με την κορνίζα και τοποθέτησέ τα, κολλώντας τα με ένα σελοτέιπ.

#4. Μαρκάρισε τα σημεία που θα μπουν οι κορνίζες

Μέτρησε με ένα χαρακάκι τις αποστάσεις που θέλεις να έχουν οι κορνίζες μεταξύ τους και μαρκάρισε με ένα μολύβι το σημείο όπου θα μπει η κάθε κορνίζα

#5. Κρέμασε τις κορνίζες

Πάρε ένα σφυράκι και πρόκες και ξεκίνα το κρέμασμα!

Τόσο απλό, τόσο γρήγορο, αλλά και το αποτέλεσμα; ΤΕΛΕΙΟ!

Σπίτι

Καλή επιτυχία!