Σπίτι

Μη μου πεις ότι δε σε αγχώνει καθόλου ή έστω λιγάκι όταν έρχεται κάποιος καλεσμένος σπίτι σου! Έλα τώρα.. Μεταξύ μας είμαστε! Και φυσικά δεν παίζει ρόλο εάν ο καλεσμένος έρχεται για πρώτη φορά ή είναι φίλος ή ακόμα και συγγενής.

Εμείς, για να σε ξε-αγχώσουμε, σου βρήκαμε 5 πράγματα που κοιτάνε όλοι όσοι μπαίνουν στο χώρο μας, κι αυτά είναι τα εξής:

#1. Μία καθαρή και σε τάξη είσοδο

Χτυπάει η πόρτα, ανοίγεις και τσουπ είναι το πρώτο πράγμα που αντικρύζει κανείς με το καλωσόρισμα. Γι’ αυτό φρόντισε να είναι πάντα καθαρή και οργανωμένη.

#2. Η μυρωδιά που αφήνει ο χώρος

Εάν θέλεις να επικρατεί πάντα μια φρέσκια μυρωδιά στο χώρο, μπορείς να αγοράσεις κάποιο αυτόματο σπρέι, λουλούδια, κεράκια ή διάφορα αρωματικά χώρου. Επίσης, είναι πολύ ωραίο να συνδυάζει κανείς τη μυρωδιά του χώρου σου με εσένα. Αυτομάτως δημιουργεί το αίσθημα της οικειότητας και κάτι γνώριμου.

#3. Εάν το σπίτι είναι ακατάστατο

Το μόνο σίγουρο είναι ότι κανείς μας δε θέλει να πηγαίνει επίσκεψη κάπου και να επικρατεί το χάος στο χώρο του οικοδεσπότη. Κουράζει. Άσε που δείχνει ότι είσαι τακτικός ως άνθρωπος. Φρόντισε, λοιπόν, να υπάρχουν όσο το δυνατόν λιγότερα στο χώρο.
#4. Ενα ωραία διακοσμισμένο καθιστικό
Ένα ωραία διακοσμισμένο, αλλά και καθαρό καθιστικό μπορεί να μοιάζει το ιδανικότερο μέρος για συζήτηση, αλλά και να τονώσει τη διάθεση τόσο τη δική σου, αλλά κι όσων επισκέπτονται τον χώρο σου.

#5. Η καθαριότητα κι η οργάνωση στο μπάνιο

Ζητάει ο οικοδεσπότης να πάει στο μπάνιο και το μόνο σίγουρο είναι ότι εύχεσαι να είναι σε καλή κατάσταση. Πρόσεχε, γιατί εκεί φαίνεται όλη η μαγκιά του οικοδεσπότη. Ένα καθαρό και τακτοποιημένο μπάνιο αρκεί για να δημιουργήσει την καλύτερη εντύπωση στους καλεσμένους για εσάς.