Design is This
Φωτό από το site https://www.designisthis.com/

Σπίτι: Στη διαρκή προσπάθειάς μας να βρίσκουμε και να μοιραζόμαστε μαζί σας μόνο τα καλύτερα σχετικά με το χώρο του σπιτιού, πέσαμε επάνω στο λογαριασμό του @design_is_this στο Instagram, και μείναμε έκπληκτοι!

Ποιά είναι η εταιρεία “Design Is This” ;

Το designisthis.com ιδρύθηκε το 2010 από τον Ανδρέα Ρεκόπουλο και πρόκειται για ένα εκτενέστερο e-shop για είδη design στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, εάν κάποιος μπει στην ιστοσελίδα της εταιρείας θα βρει μια τεράστια γκάμα από φωτιστικά, μοντέρνα έπιπλα, πρωτότυπα διακοσμητικά είδη, καθώς και κάθε είδους προϊόντα σχεδιασμού και καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος.

Όλα τα προϊόντα που προσφέρει το designisthis.com είναι σχεδιασμένα από διακεκριμένους σε παγκόσμιο επίπεδο designers και αρχιτέκτονες, ενώ κάθε προϊόν έχει κάτι το ιδιαίτερο που το καθιστά ξεχωριστό. Ορισμένα προϊόντα είναι εμπνευσμένα από έργα τέχνης, άλλα χρησιμοποιούν καινοτόμες τεχνολογίες, και άλλα διακρίνονται για τη διαχρονική τους διάσταση.

Πολλά από τα σχέδια της συλλογής που παρουσιάζει το συγκεκριμένο e-shop έχουν αποσπάσει αξιοσημείωτα βραβεία βιομηχανικού σχεδιασμού, όπως είναι το Red Dot Design Award, το IF Design Award και το IDEA International Design Excellence Award.

Η φιλοσοφία που επικρατεί πίσω από την εταιρεία είναι να παρέχει μακροπρόθεσμες λύσεις συμβατές με τις απαιτήσεις που παρουσιάζει ο κάθε πελάτης, ενώ στόχος της είναι να δημιουργεί διαχρονικές σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί του.

Η ομάδας της εταιρείας, τέλος, περιλαμβάνει έναν αρχιτέκτονα και έναν σχεδιαστή, έτσι ώστε να μπορεί να υποστηρίξει σωστά τα προϊόντα της, αλλά και να παρέχει σχεδιαστικές υπηρεσίες σε όλα τα επίπεδα, από τη διαμόρφωση χώρου σε τρισδιάστατη μακέτα, έως την εικαστική ανάλυση του χώρου ενός πελάτη με κριτήρια εφαρμοσμένης τέχνης.

Περιηγηθείτε στο site της επιχείρησης και μαγευτείτε από όσα θα δείτε!
https://www.designisthis.com/