Σπίτι

Σπίτι: Η AD μάς καλωσορίζει στο ζεστό και πολύχρωμο γραφείο της Hillman Grad Productions στο Λος Άντζελες, της εταιρείας που ιδρύθηκε από τη συγγραφέα-παραγωγό-ηθοποιό Lena Waithe και τον συνεργάτη παραγωγής της Rishi Rajani για τα “BICOP” ταλέντα.

Ο χώρος της ρεσεψιόν υποδέχεται τον κόσμο με έναν τεράστιο vintage καναπέ Steve Chase, ο οποίος σχεδιάστηκε για την επίδειξη Amie Mays σε μπορντό βελούδο, ενώ τα γραφικά και πρισματικά καλύμματα τοίχων τραβούν το βλέμμα του κόσμου.

Ένας τοίχος στο ιδιωτικό γραφείο της Waithe καλύπτεται από κρεμασμένες εικόνες – trailblazers, απεικονίζοντας ανθρώπους της μαύρης κοινότητας όπως η Nina Simone, ο James Baldwin, η Shirley Chisholm, η Oprah Winfrey και ο Prince.

«Οι μαύροι καλλιτέχνες πάντοτε αντιμετώπιζαν τις πραγματικότητές τους σα να ζουν σε ένα σπίτι που καίγεται», λέει η Waithe σχετικά με το θέμα της δημιουργίας της διαμαρτυρίας στην εποχή του Black Lives Matter. «Η δουλειά μας είναι να υπενθυμίσουμε στους ανθρώπους πώς ξεκίνησε η φωτιά, γιατί συνεχίζει να καίει και πώς μπορούμε να την περιορίσουμε”.