Σπύρος Δημητρίου

Ο Σπύρος Δημητρίου και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη αποφάσισαν πριν από λίγους μήνες να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή του και πήραν διαζύγιο. Και δεν περίμενε κανείς αυτή την εξέλιξη στη σχέση τους.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Πολλά ακούστηκαν και οι δυο τους επέλεξαν να τηρήσουν σιγή ιχθύος για όσα συνέβησαν μεταξύ τους καθώς δε θέλουν να απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας με τη σχέση τους και το διαζύγιο τους. Ωστόσο, ο γνωστός δικηγόρος αποφάσισε να δώσει συνέντευξη για να μιλήσει για τη ζωή του και ένα από τα θέματα στα οποία αναφέρθηκε με πολύ κομψό τρόπο ήταν το “τέλος” με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Ο Σπύρος Δημητρίου μίλησε στην εκπομπή “Γεια σου” και τη Νάνσυ Παραδεισανού και είπε τα εξής:

“Θα μπορούσαμε να το απαντήσουμε προ 30 ετών τι παθαίνεις και χωρίζεις. Τώρα είναι κανόνας. Αυτό που με στενοχωρεί ότι ενέπεσα κι εγώ στον κανόνα ότι παντρεύονται όλοι και χωρίζουν. Συμβαίνει. Έχει υπάρξει και πιο γρήγορα και πιο αργά. Πάντως κρατώ ότι γίνεται να ξε- ερωτευτείς, αλλά δεν γίνεται να ξε-αγαπήσεις. Οπότε προτιμώ και διατηρώ άριστες σχέσεις. Είναι μια σούπερ σταρ, υπερταλαντούχα, που την θαυμάζω ακόμα πολύ και θα συνεχίσω να την επισκέπτομαι στις συναυλίες της. Τη θαυμάζω όντως πολύ ως καλλιτέχνη. Τώρα, αν προσωπικά είχαμε κάποια θέματα και δεν προχώρησε… Πάντα φταίνε και οι δύο και πάντα κάνουν κι οι δύο την αυτοκριτική φαντάζομαι, αλλά τώρα στις συναισθηματικές σχέσεις δεν μπορεί ποτέ να αποδοθεί δικαιοσύνη”.

Tσέκαρε και αυτά: