Σπύρος Μακρής

Ο Σπύρος Μακρής είναι ένας τραγουδοποιός που έχει καταφέρει το τελευταίο διάστημα να απασχολήσει πολύ με τα κομμάτια που δημιουργεί καθώς έχουν κοινωνικό χαρακτήρα και αγγίζουν ζητήματα τα οποία αφορούν όλα όσα συμβαίνουν στην ελληνική κοινωνία και όχι μόνο!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spiros Makris (@spirosmcris)

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Ο καλλιτέχνης έχει δημιουργήσει πολλά τραγούδια τα οποία έχουν καταφέρει να γίνουν viral με πρώτο και καλύτερο το κομμάτι “Ζαμέ Κορωπί” το οποίο γράφτηκε όταν ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε στα διεθνή ΜΜΕ στα γαλλικά.

Σπύρος Μακρής – Βιογραφικό, Instagram, τα κοινωνικά τραγούδια και το “Ζαμέ Κορώπι”

Ο Σπύρος Μακρής είναι ένας καλλιτέχνης ο οποίος έχει καταφέρει να απασχολήσει πολύ με τα τραγούδια του και έχει προσπαθήσει μέσω αυτών να περάσει πολλά κοινωνικά μηνύματα τα οποία μπορεί κάλλιστα να δει στις πλατφόρμες του Youtube και στο Instagram! Με καταγωγή από την Κέρκυρα έχει την “τρέλα” του Ιονίου την οποία μετρέπει σε δημιουργικότητα και προσπαθεί να δείξει στον κόσμο πως η μουσική μπορεί να θίξει σημαντικά ζητήματα και παράλληλα να τα διακωμωδήσει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spiros Makris (@spirosmcris)

Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος παρακολουθεί τις εξελίξεις και δείχνει μέσω των τραγουδιών του πως είναι σημαντικό να ασχολείται ο κόσμος με ότι συμβαίνει! Απλά δίνει και μια ευχάριστη νότα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spiros Makris (@spirosmcris)

Είναι στιχουργός, τραγουδοποιός, συνθέτης, μουσικός παραγωγός και παράλληλα εμφανίζεται στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση όπου παρουσιάζει ιδιαίτερα βίντεο καθώς είναι και χειριστής drone.

Το “Ζαμέ Κορωπί”

Tα γαλλικά του γνωστού δικηγόρου, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, κατά τη διάρκεια δηλώσεων του σε ξένους δημοσιογράφους ενώ ήταν στις Βρυξέλλες για την υπόθεση της Εύας Καϊλή και ο Σπύρος Μακρής αποφάσισε να δημιουργήσει ένα χιουμοριστικό τραγούδι το οποίο όμως περιέχει και τη δική του αλήθεια για τα πράγματα που συμβαίνουν.

Το κομμάτι έγινε viral και ακούγεται μέχρι σήμερα.

Η μίνι ταινία για την εγκατάλειψη ζώων

Ο Σπύρος Μακρής κατάφερε να συγκινήσει τους πάντες με μια μίνι ταινία που δημιούργησε για τα εγκαταλελειμένο ζωάκια και το τραγούδι που τη συνοδεύει ονομάζεται “Θηλιά”

Ο ίδιος έχει γράψει τη μουσική και τους στίχους και υπογράφει τη σκηνοθεσία και το σενάριο.

Στην ταινία βλέπουμε ένα σκυλάκι να οδηγείται στην εγκατάλειψη και δημιουργήθηκε με πολλή αγάπη το βίντεο γιατί ήθελε ο καλλιτέχνης να θίξει ένα πολύ σημαντικό ζήτημα!

Το Instagram

Ο καλλιτέχνης έχει πλούσια δράση στο Instagram καθώς επιλέγει το μέσο κοινωνικής δικτύωσης για να εκφράσει τους προβληματισμούς του και να παρουσιάσει τη δουλειά του ενώ δε λείπουν και τα πολιτικά βίντεο όπου σχολιάζει!

Tσέκαρε και αυτά: