Σπύρος Μαρτίκας

O Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου στηρίζουν πολύ ο ένας τον άλλον και έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη σχέση η οποία φαίνεται πως θα κρατήσει για καιρό (και του του τα παιδιά).

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Το μοντέλο έφυγε από το παιχνίδι οικειοθελώς και μπήκε σε αυτό η καλή της φίλη, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου η οποία από ότι φάνηκε δεν ήθελε να έρθει κοντά με τον φαρμακοποιό και βγαίνοντας μίλησε με πολύ άσχημα λόγια για τον σύντροφο της φίλης της!

Η Βρισηίδα Ανδριώτου μίλησε στην εκπομπή “Γεια σου” για όλα όσα είπε η “φίλη της” και είναι πολύ στεναχωρημένη με αυτά που άκουσε!

“Εγώ δεν θέλω να έχω καμία σχέση μαζί της. Της το έχω στείλει και σε μήνυμα ότι δεν θέλω να έχω σχέση μετά από αυτά που είπε. Το καλύτερο για εκείνη θα ήταν να ζητήσει μια δημόσια συγγνώμη γι’ αυτά που είπε. Δεν ξέρω αν θα μιλήσουμε τώρα που θα βγει, σίγουρα θα μου στείλει μηνύματα, το θέμα είναι πως θα το διαχειριστώ εγώ”. 

Η Βρισηίδα δεν μπορεί να ανεχτεί όλα όσα είπε η Ευρυδίκη καθώς δεν της άρεσε πως βγήκε να τα πει στην κάμερα!

“Δεν θα τοποθετηθώ πολύ σε αυτό το κομμάτι γιατί είμαι από τις κοπέλες που δεν θα κάτσουν να ξεκατινιαστούν στην τηλεόραση για τη “φίλη” μου. Θα πω ότι αυτά που λέει η Ευρυδίκη και αλήθεια να έλεγε, που δεν λέει γιατί δεν τον έχει γνωρίσει τον Σπύρου – δεν έχει κάτσει ούτε πέντε λεπτά να φάει μαζί του – θα έπρεπε να με σεβαστεί και να μην τα πει ή να τα πει μπροστά του για να έχει και εκείνος τη δυνατότητα να απαντήσει”. 

 

Τσέκαρε και αυτά: