Σπύρος Μαρτίκας

 

Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι και επίσημα ο “εξολοθρευτής” του Survivor καθώς για μια ακόμη φορά κατάφερε να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο και είναι ο παίκτης που ξεπέρασε το ρεκόρ του Τριαντάφυλλου ο οποίος είχε ψηφιστεί 10 φορές αλλά στην 11η έφυγε!

Ο φαρμακοποιός του ριάλιτι επιβίωσης δεν κατάφερε ούτε αυτή τη φορά να κάνει το χατίρι στους συμπαίκτες του και να φύγει από το νησί του Αγίου Δομίνικου και έτσι βρίσκεται στο μέρος που του χαρίζει το απίστευτο μαύρισμα που διαθέτει.

Οι παίκτες προσπαθούν με κάθε τρόπο να βγάλουν τον El Professor από το Survivor αλλά για κάποιον λόγο ο κόσμος τον στηρίζει και δεν αποκλείεται να τον δούμε να μπαίνει στον μεγάλο τελικό!

“Ο προκάτοχος μου έσπαγε τα ρολόγια, εγώ δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω. Όλοι μέρα με τα παιδιά κοιταζόμαστε και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας”, είπε στο συμβούλιο!

O Σπύρος Μαρτίκας παίρνει επίσημα το βραβείο από τα χέρια του Τριαντάφυλλου και είναι ο παίκτης με τις περισσότερες υποψηφιότητες και παραμονές στο ελληνικό ριάλιτι επιβίωσης και δεν αποκλείεται να τον βλέπουμε να εξουδετερώνει και άλλους παίκτες!

Τσέκαρε το βίντεο της αποχώρησης :

“Αθάνατος”!

Τσέκαρε και αυτό : Παναγιώτης Κουμουνδούρος: Πώς έφτασε στο MasterChef