Σπύρος Μαρτίκας

O Σπύρος Μαρτίκας ήταν ένας από τους άνδρες που μόλις μπήκε στο Survivor, μας προκάλεσε κάποια ευχάριστα συναισθήματα καθώς είναι πολύ ωραίος! Αλλά όσο περνούσαν οι μέρες, παρατηρήσαμε ότι δε ψήνεται και πολύ να μείνει στο παιχνίδι και πραγματικά δεν μπορούμε να καταλάβουμε τον λόγο.

Ο “φαρμακοποιός” του Survivor ήταν ένας από τους τρεις υποψήφιους που κλήθηκε ο κόσμος να στηρίξει ή να ψηφίσει αρνητικά και όπως φάνηκε ο κόσμος ήθελε να τον κρατήσει.

Ο Σπύρος Μαρτίκας κατηγορήθηκε από κάποιους συμπαίκτες τους που ζήτησε να ψηφιστεί από τους ίδιους γιατί θέλει να κάνει show και πως θέλει να εντυπωσιάσει ενώ παράλληλα η Παρασκευή ανέφερε πως θέλει να φύγει “ηρωικά” από το παιχνίδι. Αλλά ο ίδιος δε συμφωνεί καθόλου με τη συγκεκριμένη άποψη. Αναφέρει πως δέχτηκε επίθεση από την Ασημίνα η οποία μάλλον δε σκέφτηκε τα γεγονότα γύρω της εξαιτίας του νεαρού της ηλικίας της.

Πιστεύει, πως η πλειοψηφία των παικτών είναι πολύ κοντά του αλλά η Ασημίνα είπε ψέμματα για τον ίδιο.

Ο φαρμακοποιός όμως, θέλει να φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης από ότι φαίνεται διότι του λείπει πολύ η οικογένεια του μιας και είναι πολύ δεμένος με αυτή και οι ανιψιές του είναι τα πρόσωπα τα οποία του δίνουν δύναμη.

Μάλλον, ο παίκτης του Survivor δε θέλει να πάρει την απόφαση να φύγει οικειοθελώς διότι πιστεύει ότι τον στηρίζει ο κόσμος και δε θέλει να τους απογοητεύσει.

Μένει να δούμε πώς θα κινηθεί τις επόμενες μέρες καθώς έχει αρχίσει να φανερώνεται ένα “beef” το οποίο έχει αρχίσει πολύ νωρίς!

Στρατηγική, φόβος, του λείπουν οι δικοί του ή απλά δεν αντέχει τους συμπαίκτες του; Το μέλλον θα δείξει!