Σπύρος Μαρτίκας

Ο Σπύρος Μαρτίκας δεν σταματά να λέει διάφορα για τον Άρη Σοϊλέδη και πλέον αυτό που δεν σταματά να αναφέρει είναι πως ο ποδοσφαιριστής του Survivor δεν δέχθηκε την πρότασή του, να δημιουργήσει δηλαδή μία ομάδα με εκείνον.

Όπως συνεχίζει να λέει ο Σπύρος Μαρτίκας ο Άρης Σοϊλέδης είπε όχι στην πρότασή του να πάρει εκείνον στην ομάδα ακόμα κι αν πρόκειται να χάσουν μερικά έπαθλα. Ο Άρης όμως αρνήθηκε αυτή την πρόταση, με τον Μαρτίκα να τον κατηγορεί πως θέλει διαρκώς να κερδίζει.

Σημειώνει μάλιστα πως δεν σκέφτεται με αυτό τον τρόπο τους συμπαίκτες τους όπως τη Μέι και τον Στάθη, που δεν έχουν απολαυσει κανένα από τα μεγάλα έπαθλα.

Ωστόσο, ο Άρης του εξήγησε πολλές φορές πως δεν έχει έρθει στο Survivor για φιλανθρωπικούς λόγους, αλλά με σκοπό να κερδίζει στα έπαθλα. Και οι υπόλοιποι παίκτες βέβαια δεν μπορούσαν να καταλάβουν το σκεπτικό του Μαρτίκα και του εξηγούσαν πως διαφωνούν, εκτός από ορισμένους όπως ο Στάθης που απλά δεν μιλούσε.

Ωστόσο, το citynow.gr στα γνωστά του mini poll στο Twitter κάλεσε τον κόσμο να ψηφίσει για το εάν θεωρεί πως ο Σπύρος Μαρτίκας λέει όλα αυτά για τον Άρη Σοϊλέδη με σκοπό να τον κακολογήσει στο τηλεοπτικό κοινό.

Και το Twitter ήταν αμείλικτο με τον Μαρτίκα και το κοινό απάντησε πως σε ποσοστό 84% ο Σπύρος Μαρτίκας τα λέει όλα αυτά γιατί απλά θέλει να εκθέσει τον Άρη Σοϊλέδη στο τηλεοπτικό κοινό. Ωστοσο, αυτό δεν το πιστεύει το 16% των ανθρώπων του Twitter που ψήφισαν.

 

by Πραξιτέλης Σαραντόπουλος

Τσέκαρε κι αυτό:

Μαγαζιά Πειραιάς : Ο μυστικός προορισμός να επισκεφτείς