Σπύρος Μαρτίκας

Ο Σπύρος Μαρτίκας επέστρεψε στην Ελλάδα και βρέθηκε κοντά στα αγαπημένα του πρόσωπα τα οποία περίμεναν πώς και πώς να τον δουν.

 

Ο φαρμακοποιός δεν έχασε ευκαιρία και αμέσως βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Καλό Μεσημεράκι” όπου και μίλησε για την εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης. Και απάντησε σε ένα ερώτημα το οποίο είχαν πολλοί και για το οποίο είχαν ακουστεί πολλά.

Πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν για τους λόγους τους οποίους αποφάσισε να μπει στο Survivor ο φαρμακοποιός και έδωσε την δική του απάντηση :

“Ήταν μια Κυριακή μεσημέρι που έβλεπα τη διαφήμιση και δήλωσα απλά μια συμμετοχή. Χωρίς να έχω την πεποίθηση ότι θα με πάρουν. Δεν περίμενα καν να με πάρουν. Η σκέψη μου προέκυψε όταν προχωρούσε η διαδικασία όπου είχε αρχίσει να σοβαρεύει το θέμα και αναρωτιόμουν τον λόγο. Και τελικά ήταν απλά για την εμπειρία”.

Τσέκαρε το απόσπασμα :

Ο Σπύρος Μαρτίκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής ήταν φανερά τρακαρισμένος καθώς δεν έχει συνηθίσει στα φώτα και παράλληλα αποκάλυψε πως την Παρασκευή θα βρεθεί με τη Βρισηίδα Ανδριώτου όπου έχουν πολλά να πουν και να κάνουν αγκαλιές.

 

Τσέκαρε και αυτό : Συνταγές : Πώς να φτιάξεις ένα Charcuterie δίσκο