Σπύρος Μαρτίκας

Ο Σπύρος Μαρτίκας, η Σοφιάννα, ο Γιάννης Τσολάκης, ο Θανάσης Μπέλλος, η Άσπα Πρεδάρη και άλλα παιδιά που συμμετέχουν ή συμμετείχαν στο Survivor κίνησαν μια ωραία μέρα για το αεροδρόμιο με προορισμό τον Άγιο Δομίνικο!

Μέχρι στιγμής έχουμε δει πολλά να συμβαίνουν στην καλύβα των Μαχητών και η αλλαγή στην εμφάνιση τους ήταν αισθητή, αφού όταν μπήκαν στο παιχνίδι είχαν γεμάτες κοιλίτσες και πλέον αγωνίζονται για φαγητά τα οποία σίγουρα δεν είναι αρκετά για να καλύψουν τις ανάγκες του!

Ο Θανάσης Μπέλλος αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι καθώς οι γιατροί δεν του επέτρεψαν να συνεχίσει την πορεία του στο Survivor και κατά καιρούς θυμάται στιγμές από το ριάλιτι όπου και πέρασε δύσκολες αλλά και ευχάριστες στιγμές.

Ο πρώην Μαχητής ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία όπου ποζάρει μαζί με κάποιους Μαχητές όταν φτάνουν στον Άγιο Δομίνικο!

Τσέκαρε τη φωτογραφία:

Όπως θα δεις, ο Σπύρος Μαρτίκας είναι αυτός που τραβά τη σέλφι και τα παιδιά είναι πολύ διαφορετικά σε σχέση με αυτό που αντικρίζουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες!

Οι Μαχητές πόζαραν λίγο πριν μπουν στο ριάλιτι με χαμόγελα χωρίς να ξέρουν τι τους περιμένει και πλέον βλέπουμε άλλα “πρόσωπα” τα οποία σίγουρα έχουν να πουν πολλά ακόμη!