Σπύρος Μαρτίκας

Ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν ένας από τους παίκτες του φετινού Survivor που κατάφερε να αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές αλλά και haters! Όπως όλοι άλλωστε! Αλλά κάποιες ατάκες προς την οικογένεια των ανθρώπων που συμμετέχουν σε ριάλιτι είναι απαράδεκτες και κάποια στιγμή θα πρέπει να δοθεί ένα τέλος.

Η αδερφή του φαρμακοποιού μιλώντας στην εκπομπή “Open Weekend” αποκάλυψε μια αισχρή ατάκα που της είπαν για τον αδερφό της και πραγματικά ακόμη δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί πρέπει να ακούγονται τέτοια πράγματα.

Χαρακτηριστικά η αδερφή του είπε :

“Εμένα μου εύχονται “όλα τα φάρμακα που έχει το φαρμακείο να τα πάρει ο Σπύρος και να πάθει καρκίνο”.

Αυτές οι ατάκες και η κακία του κόσμο μόνο φόβο θα μπορούσαν να προκαλέσουν και καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε πως αυτοί οι άνθρωποι έχουν οικογένειες και πως τέτοια πράγματα δεν πρέπει να λέγονται! Ούτε ο Σπύρος Μαρτίκας, ούτε κανένας άνθρωπος θα έπρεπε να δέχεται τόσο απαράδεκτα σχόλια.

Τσέκαρε το βίντεο :

Παράλληλα, η αδερφή του αναφέρθηκε και στη Βρισηίδα Ανδριώτου λέγοντας :

“Με πήρε τηλέφωνο, της έστειλα μήνυμα, σαφώς είναι αληθινό. Εγώ ξέροντας τον αδελφό μου, πιστεύω ότι είναι αληθινό. Είναι ένας άνδρας που είναι 6 μήνες μόνος του και μία όμορφη κοπέλα τον σαγηνεύει, γιατί να είναι ψέμα; Θεωρώ ότι κι εκείνην την ενδιαφέρει ο Σπύρος. Η Βρισηίδα ήταν διάσημη από πριν, δεν ξέρω πώς θα διαχειριστεί ο Σπύρος όλη την αναγνωρισιμότητα που έχει αποκτήσει”.

Τσέκαρε και αυτό : Giveaway : To citynow σε πάει Βodega