Σπύρος Μαρτίκας

Ο Σπύρος Μαρτίκας μπορεί να απολαμβάνει τις βόλτες του στα νησιά του Αιγαίου με τη Βρισηίδα Ανδριώτου, αλλά υπάρχουν κάποια πρόσωπα τα οποία σχολιάζει σε συνέντευξη τα οποία μπορεί να μη χαρούν με αυτά που θα διαβάσουν.

 

Μεγάλος ντόρος είχε γίνει με όλα όσα ακούστηκαν για τον Άρη Σοϊλέδη και τα χρήματα που θα χρησιμοποιούσε για να κάνει διάφορα πράγματα και ο φαρμακοποιός βάζει και άλλο λάδι στη φωτιά.

Ο Σπύρος Μαρτίκας μίλησε στο περιοδικό “Hello” για όλα όσα έγιναν στο παιχνίδι και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον ποδοσφαιριστή αποκαλύπτοντας κάποια πράγματα.

Ο φαρμακοποιός είπε χαρακτηριστικά :

“Έλεγε σε όλα τα παιδιά το ποσό που λάμβανε την ημέρα και πόσα λεφτά είχε μαζέψει. Ισχυριζόταν ότι με τα λεφτά που θα κέρδιζε θα νοίκιαζε μια βίλα στη Γλυφάδα και θα έκανε μεγάλη ζωή και ένα γάμο-υπερπαραγωγή, μας περιέγραφε τι είχε σκεφτεί. Το είπα δημόσια γιατί δεν μπορείς να γίνεσαι προκλητικός απέναντι στους συμπαίκτες σου.”.

Μάλιστα, αποκάλυψε παράλληλα για τον ποδοσφαιριστή :

“Ο Άρης προσπαθεί πάντα να σου χρεώνει γεγονότα. Έχει εκφραστεί πολλές φορές με τρόπο που δεν άρεσε. Όταν ερχόταν αντιμέτωπος με κάποιον, επιδίωκε να του προσάψει κάτι χωρίς να έχει κάπου να το στηρίξει, απλά και μόνο για να δημιουργήσει την κόντρα που ήθελε.”

Τσέκαρε και αυτό : Βραβεία Emmy: Που μπορείτε να τα δείτε