Σπύρος Μαρτίκας

Ο Στάθης Σχίζας αποχώρησε από το Survivor All Star οικειοθελώς και ένας από του ανθρώπους που ενοχλήθηκε ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας διότι ήταν φίλοι και δεν ήθελε να τον δει να αποχωρεί.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Ο πρώην νικητής του Survivor κατάφερε να φτάσει πολύ ψηλά στο παιχνίδι καθώς είναι ένας πολύ καλός αθλητής αλλά η στρατηγική των δυο νέων κοριτσιών φέρεται να τον λύγισε καθώς δε θέλει να συμμετέχει σε ανθρωποφαγικό παιχνίδια όπως δήλωσε!

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή έχει ενοχληθεί πολύ με ότι έχει συμβεί στο παιχνίδι και θέλει να βλέπει μπροστά της κάποια άτομα ενώ η Ελευθερίου έχει πολύ έντονο και περίεργο ύφος! Η μικροσκοπική τραγουδίστρια φαίνεται να τους χορεύει όλους στο ταψί και δεν έχει σκοπό να κάνει πίσω.

“Μετανιώνω πικρά. Νιώθω ότι εξαπατήθηκα”, είπε ο Σπύρος Μαρτίκας και συνέχισε στο συμβούλιο να κατηγορεί την Ελευεθρία Ελευθερίου και αναίδεια. Μάλιστα, η τραγουδίστρια γελούσε με όσα έλεγε ο συμπαίκτης της και ο Νίκος Μπάρτζης της ζήτησε να μη γελάει όταν μιλάνε για τον Στάθη Σχίζα.

Ο Σπύρος Μαρτίκας έχει ενοχληθεί πολύ από τη συμπεριφορά της τραγουδίστριας και δε θα αφήσει κανέναν να κάνει ότι θέλει στο ριάλιτι που ο ίδιος έχει προσφέρει δυνατές στρατηγικές.

Tσέκαρε και αυτά: