Σπύρος Μαρτίκας

Ένα από τα πρόσωπα που αναμφισβήτητα μονοπωλούν το ενδιαφέρον στο φετινό Survivor, είναι ο Σπύρος Μαρτίκας και υπάρχουν φορές που έχει καταφέρει να προκαλέσει πολλά νεύρα στον κόσμο που παρακολουθεί το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο φαρμακοποιός του Survivor, μπήκε από την αρχή στην ομάδα των Μαχητών αλλά δεν μπορούμε να πούμε πως ήταν από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της ομάδας καθώς είχε προκαλέσει εκνευρισμό στην Ασημίνα ενώ κατηγορήθηκε αρκετές φορές για “λαϊκισμό” καθώς κάποιοι παίκτες θεωρούσαν πως προσπαθούσε να πείσει τον κόσμο με διάφορα τεχνάσματα να τον κρατήσει στο παιχνίδι!

Ωστόσο, ο Σπύρος Μαρτίκας, έχει αποδειχτεί πως μπορεί να μην είναι ο πιο άρτιος στα αγωνίσματα, αλλά ο κόσμος θέλει να τον βλέπει στο ριάλιτι επιβίωσης και να βλέπει όλα όσα κάνει διότι είναι ένα πρόσωπα που προσφέρει μια σχετική ίντριγκα!

Ο παίκτης του Survivor έχει καταφέρει να παραμείνει αρκετό καιρό στο παιχνίδ, και όπως είναι λογικό, η όψη του έχει αλλάξει με αποτέλεσμα να είναι ένας “άλλος άνθρωπος” σε σχέση με αυτό που βλέπουμε στο Instagram αλλά και στην αρχή του παιχνιδιού.

Πριν μπει στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ, ο φαρμακοποιός διατηρούσε ένα εξαιρετικά καλογυμνασμένο σώμα, ήταν πάντα περιποιημένο το πρόσωπο του και δεν άφηνε έντονα μούσια ενώ το χαμόγελο του πρωτοστατεί σε όλες τις φωτογραφίες του! Πλέον, η όψη του έχει αλλάξει και δε θυμίζει στον παλιό, καλό Σπύρο αλλά σε μια εκδοχή του “ναυαγού”!

Ας θυμηθούμε πώς ήταν μέσω του Instagram του :

 

 

Τσέκαρε και αυτό αφού είσαι εδώ: Λέων Απρίλιος: Οι προβλέψεις για τον Απρίλιο 2022