Σπύρος Μαρτίκας

Ο Σπύρος Μαρτίκας έχει καταφέρει να αποκτήσει νέους “εχθρούς” καθώς η Ευρυδίκη Παπαδόπουλου δεν φαίνεται να του έχει ιδιαίτερη συμπάθεια παρόλο που “μοιράζονται” την αγάπη ενός ανθρώπου, της Βρισηίδας Ανδριώτου!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήταν κόλαφος στη συνέντευξη της μετά την αποχώρηση της στο Survivor All Star – μιλούσε μια ώρα – και ήθελε να πει πολλά πράγματα τα οποία έχουν συμβεί στο παιχνίδι και δίνει μια πολύ σκηνή απάντηση στη Βρισηίδα Ανδριώτου για το σύντροφο της, Σπύρο Μαρτίκα.

Η πρώην παίκτρια μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για τον φαρμακοποιό και αποκάλυψε πως έχει μεταφέρει πράγματα ακόμη και για την προσωπική ζωή της Αφροδίτης Σκαφίδα!

“Έμεινα έκπληκτη με τον άνθρωπο που λέγεται Σπύρος Μαρτίκας. Δεν είναι ένας ρόλος αυτός ο άνθρωπος, είναι ένας αδίστακτος άνθρωπος, ο οποίος διψά για δημοσιότητα και χρήματα. Με την Βρισηίδα κάνουμε παρέα. Αυτά που έγιναν μέσα στο παιχνίδι πλήγωσαν κι εμένα κι όλα τα παιδιά και δεν μπορώ να σκεφτώ μόνο τη Βρισηίδα. Όλοι ξέρουν τι είναι. Δεν μπορώ σαν Ευρυδίκη στα χρόνια που έχω φτάσει και με αυτά που έχω περάσει, να αφήσω κάποιον να με μεταχειρίζεται σαν μία μαριονέτα και να μην μιλώ, επειδή έτυχε στην ζωή η Βρισηίδα να είναι φίλη μου”. 

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μιλώντας στη συνέντευξη της, φάνηκε να μιλά απευθείας στην φίλη της, Βρισηίδα Ανδριώτου και είπε χαρακτηριστικά:

“Βρισηίδα, τι να στηρίξω τον αγαπημένο σου; Πού βγήκε κι είπε κλέφτρα την Ελευθερία; Στο δικαστήριο -γιατί έχει φύγει μήνυση, έχει εξουσιοδοτήσει δικηγόρο κατά του- τι ήθελες Βρισηίδα μου, όταν ένας άνθρωπος λέει κλέφτρα μια γυναίκα; Όχι, με ξέρεις πολύ καλά δεν θα το έκανα ποτέ και θα ήμουν κατά του. Ο κύριος που αλλάζει συμπεριφορά κάθε λεπτό. Αν η Βρισηίδα είναι ευχαριστημένη με τέτοια συμπεριφορά ανδρός με γεια της και χαρά της, να ζήσουν και να ευτυχήσουν. “Αυτά που σου έκανε, όπως λες ο Άρης Σοϊλέδης> Βρισηίδα μου, δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που μας έκανε ο Σπύρος”. Και λίγα λέω. Όταν έφυγα, ο Σπύρος δεν μου είπε να πω κάτι στην Βρισηίδα”.

 

Τσέκαρε και αυτά: