Σπύρος Μαρτίκας

Ο Σπύρος Μαρτίκας επιστρέφει Ελλάδα,ετοιμάζεται να δει την οικογένεια του και τη Βρισηίδα Ανδριώτου και αναμένεται να πει πολλά για την εμπειρία του στο Survivor!

 

O φαρμακοποιός του Κερατσινίου κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ του Τριαντάφυλλου και μετά από 12 υποψηφιότητες, είναι έτοιμος να πατήσει στη χώρα μας και να δει τα αγαπημένα του πρόσωπα αλλά και ανθρώπους οι οποίοι τον αγάπησαν μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι.

Ο Σπύρος Μαρτίκας μέσω του Instagram ανάρτησε ένα βίντεο στα story του και θέλησε να πάει κάποια πράγματα διότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην τον αφήσει η παραγωγή να μιλήσει στο αεροδρόμιο! Και είπε τα εξής:

“Ένα ταξίδι επιβίωσης, το δυσκολότερο του κόσμου, μόλις τελείωσε. Ένα ταξίδι ξεκινά, επιστροφή στην Ελλάδα. Κυριακή βράδυ στις 21.30 η ώρα θα πατήσω το πόδι μου στην Αθήνα, μετά από 6 μήνες. Σας ευχαριστούμε όλοι, και οι 40 που περάσαμε για το πόσο μας στηρίξατε. Σας ευχαριστούμε όλοι, κι εγώ προσωπικά. Περάσαμε πάρα πολύ δύσκολα, μάθημα ζωής, ευχαριστούμε από καρδιάς”.

Ο El Professor του φετινού Survivor κατάφερε να αποκτήσει φανατικούς haters αλλά και θαυμαστές και είναι από τους ανθρώπους που κατάφερε να βγάλει πολλούς παίκτες εκτός ριάλιτι!

Τώρα, όλοι περιμένουμε να δούμε τι θα πει και τι αποκαλύψεις θα κάνει!

 

Τσέκαρε και αυτό : Καρκίνος Ιούλιος: Οι προβλέψεις για τον Ιούλιο του 2022