Σπύρος Μαρτίκας

O Σπύρος Μαρτίκας φέρεται να προκάλεσε την οργή της Ελευθερίας Ελευθερίου και εκείνη ζήτησε από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να πει στη δικηγόρο της να ξεκινήσει τις διαδικασίες για να γίνει μήνυση κατά του συμπαίκτη της για συκοφαντική δυσφήμηση καθώς την έχει αποκαλέσει “κλέφτρα και ψεύτρα”.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου επέστρεψε στην Ελλάδα και σε εμφάνιση που πραγματοποίησε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά δήλωσε πως εκείνη προειδοποίησε τον σύντροφο της Βρισηίδας Ανδριώτου για όσα ετοιμάζεται να κάνει η Ελευθερία Ελευθερίου.

Η πρώην παίκτρια είπε χαρακτηριστικά:

“Με τον Σπύρο μίλησα πριν φύγω και τον συμβούλεψα να πει μια “συγγνώμη” στην Ελευθερία, γιατί του είπα πως έχει τη δικηγόρο του έξω και μου ζήτησε να πω στην δικηγόρο της πως θα κάνει μήνυση κατά του. Του είπα πως θα είναι κακό για εσένα. Εκείνος μου είπε πως δε θέλει να ζητήσει καμία συγγνώμη και μου έκανε μεγάλη εντύπωση” . 

Παράλληλα, αποκάλυψε πως ο Μαρτίκας είχε δηλώσει πως ήθελε και εκείνος να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι όταν έκανε την ανακοίνωση ο Στάθης Σχίζας αλλά τελικά κάθισε στη θέση του και δεν έκανε τίποτα.

Ο Σπύρος Μαρτίκας φέρεται να έχε πει στην Ευρυδίκη τα προσωπικά πολλών παικτών και εκείνη του είχε πει να μην της λέει πράγματα γιατί έχει πολλά ράμματα για τη γούνα του.

Τσέκαρε και αυτά: