Σπύρος Μαρτίκας

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι ένα από τα ζευγάρια που γνωρίσαμε στο περσινό Survivor και πολύ γρήγορα αποφάσισαν να μπουν στο All Star.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το μοντέλο αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης καθώς δεν ένιωθε καλά και πλέον τη βλέπουμε να εμφανίζεται στην εκπομπή ”Πρωινό Μας” όπου και μιλά για τις εξελίξεις στο παιχνίδι.

Ο Σπύρος Μαρτίκας έχει “δικάσει” αρκετές φορές τις κινήσεις των συμπαικτών και ειδικά την κίνηση του Μάριου Πριάμου και της Καρολίνας Καλύβα. Αλλά ξέχασε πως είχε κάνει μια αντίστοιχη κίνηση την οποία αποκάλυψε το κορίτσι του.

Η Βρισηίδα αποκάλυψε πως ο. σύντροφος της την επισκέφτηκε στην καλύβα που έμενε με την ομάδα της για να δει ότι είναι καλά ενώ ήταν μαζί του ο Σάκης Κατσούλης. Μάλιστα, είπε πως η παραγωγή του άφησε να “πέσει” κάτω διότι έγινε μια μόνο φορά.

Το ζευγάρι είχε συναντηθεί στην καλύβα των Μπλε και η παραγωγή επέτρεψε να βρεθούν για λίγα λεπτά αλλά σύμφωνα με το μοντέλο δεν έγινε άλλη φορά καθώς φοβόταν ότι μπορεί να υπήρχε κάποια τιμωρία.

Ο Μαρτίκας μάλλον ξέχασε τι έχει κάνει και έσπευσε να δικάσει κόσμο για ερωτικό ριάλιτι!

Τσέκαρε και αυτά: