Σπύρος Μαρτίκας

Ο Σπύρος Μαρτίκας “δίκασε” την Ελευθερία Ελευθερίου στο συμβούλιο της Δευτέρας 6/3 και η μικροσκοπική τραγουδίστρια δεν άντεξε όλα όσα άκουγε , με αποτέλεσμα να αποχωρήσει για λίγη ώρα από το συμβούλιο! Και εκείνος ξεσάλωσε προκαλώντας μέχρι και την οργή του Σάκη Κατσούλη!

Η κόκκινη ομάδα έχει σπάσει και αυτό είναι ξεκάθαρο! Η οικειοθελής αποχώρηση του Στάθη Σχίζα έχει προκαλέσει τριγμούς και η τραγουδίστρια κατηγορείται από κάποιους πως έχει την απόλυτη ευθύνη! Αλλά εκείνη δεν το δέχεται!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Στο επεισόδιο της Τρίτης 7/3 αναμένεται να δούμε νέο γύρο χαρακτηρισμών από τους νέους εχθρούς και η Ελευθερία Ελευθερίου συνεχίζει να χαρακτηρίζει τον φαρμακοποιό με λόγια που δε θα ήθελε να ακούσει κανείς!

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως ο Σπύρος Μαρτίκας “κουτσομπόλευε” πίσω από τις πλάτες των συμπαικτών του και τον αποκαλεί ψεύτη, δειλό και κακό άνθρωπο! Καταλαβαίνεις πως αν τα ακούσει αυτά ο φαρμακοποιός θα γίνει έξαλλος!

 

Σε άλλα ένα στο συμβούλιο θα έχουμε ένταση στην Μπλε ομάδα καθώς ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης θα τσακωθεί με τον Ηλία Γκότση και δε θα μπορούν να τα βρουν!

Τσέκαρε και αυτά: