Σπύρος Μαρτίκας

O Σπύρος Μαρτίκας είναι ένας άνθρωπος που ξέρει πολύ καλά να “δικάζει”, να προκαλεί ίντριγκες και να λέει τα πράγματα πάντα από τη δική του σκοπιά! Έχει κατακεραυνώσει παίκτες οι οποίοι πήγαν αντίθετα στους “νόμους” του ριάλιτι και φέρεται να έχει υποπέσει και αυτός σε παράπτωμα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, ο φαρμακοποιός φέρεται να ήταν ένα από τα πρόσωπα που μπορεί να είχαν κινητό στο Survivor All Star και αυτή η συνθήκη φέρνει νέο πονοκέφαλο στην παραγωγή η οποία δεν ξέρει αν πρέπει να τον αποβάλει ή όχι!

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, ο Σπύρος Μαρτίκας φέρεται να έχει επικοινωνήσει με την οικογένεια του και παίκτης που αποχώρησε έχει στοιχεία για αυτό το πράγμα.

Τα spoilers είναι πολλά και μέχρι στιγμής η καταγγελία κρίνεται αβάσιμη από την πλευρά της παραγωγής και δεν φαίνεται να προετοιμάζεται μια νέα αποβολή στο Survivor All Star.

Πολλά είναι αυτά που θα ακουστούν τις επόμενες μέρες, ο κόσμος έχει τρελαθεί με όλα όσα έχουν συμβεί και δεν αποκλείεται να μάθουμε και για νέα πρόσωπα τα οποία έχουν κάνει “τσαχπινιές” στη ζούγκλα.

Τσέκαρε και αυτά: