Σπύρος Μαρτίκας

Πάει ο Σπύρος Μαρτίκας… Έφυγε από το Survivor έχοντας καταφέρει να επιβιώσει μετά από 12 φορές υποψήφιος! Και πλέον περιμένει να επιστρέψει στην Ελλάδα όπου και θα βρεθεί με φίλους και γνωστούς!

 

Ο φαρμακοποιός του ριάλιτι – όπως ήταν αναμενόμενο – μίλησε στην εκπομπή “Love It” και δε δίστασε να κάνει αποκαλύψεις οι οποίες ενδεχομένως να προβληματίζουν!

Ο Σπύρος Μαρτίκας απάντησε αρχικά σε όλα όσα είχε πει ο Τάκης Καραγκούνιας για τα “100 κινητά και τους υπαλλήλους” που στηρίζουν τον El Professor λέγοντας “Γελάω με αυτά που έχει πει. Ποιος δεν έχει ανθρώπους που τον στηρίζουν και δε θέλουν να δουν τον άνθρωπο τους να προχωρά”;.

Ο φαρμακοποιός θέλησε να μιλήσει και για την προκλητική στάση που έχει δείξει ο Άρης Σοϊλέδης – σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του – και είπε τα εξής:

“Ο Άρης είχε ανακοινώσει σε όλους πως ήδη έχει πάρει μιάμιση φορά το έπαθλο με το συμβόλαιο που έχει και πως θα νοικιάσει βίλα στη Γλυφάδα. Απλά δε χρειάζεται να προκαλεί. Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει. Μην προκαλείς με το ακριβό συμβόλαιο. Μην προκαλείς απέναντι σε παιδιά τα οποία μπορεί και να μην πάρουν τίποτα”.

Τσέκαρε το βίντεο : 

Τσέκαρε και αυτό : Ταύρος Ιούλιος: Οι προβλέψεις για τον Ιούλιο του 2022