Σπύρος Μαρτίκας

Ο Σπύρος Μαρτίκας έχει επιστρέψει για τα καλά στην Ελλάδα, ετοιμάζεται να δει το κορίτσι του από κοντά μιας και ανακοίνωσε πως πηγαίνει Θεσσαλονίκη για να την αγκαλιάσει και πλέον μιλά ανοιχτά για όλα όσα έγιναν στο Survivor!

 

Ο φαρμακοποιός με τον εντυπωσιακό λόγο εμφανίστηκε στην εκπομπή “Love It” όπου και μίλησε για όλους και για όλα! Και δεν άφησε τίποτα απολύτως ασχολίαστο

Ένα από τα πρώτα πράγματα που είπε είναι πως θα στηρίξει τον Στάθη Σχίζα για τον μεγάλο τελικό ενώ αναφέρθηκε σε μια… “έξυπνη συμφωνία”, κάτι το οποίο δεν είχαμε ακούσει μέχρι πρότινος.

Χαρακτηριστικά είπε :

“Υπήρχε μια έξυπνη συμφωνία. Δυο ψήφοι εγώ, δυο ψήφοι ο Στάθης και να βγει με τρεις ψήφους η Σταυρούλα. Γιατί η Σταυρούλα μέρες πριν μας έλεγε να τη ψηφίσουμε και να να μην ψηφίσουμε να βγει με τον Σπύρο ή με τον Στάθη. Ήθελε να το αποφύγει. Έρχομαι εγώ στην Ελλάδα και βλέπω όλο το παρασκήνιο. Ποτέ δε με έπιασε η Σταυρούλα πριν από την ψηφοφορία. Έλεγε πως εκείνη τη στιγμή θα ψηφίσει ότι της κατέβει για να το ακούσει η τριάδα. Η Ασημίνα ήρθε να πάρει κουβέντα από εμένα για να δει τι θα κάνουμε. Το θέμα ήταν να αποφύγουμε να βγούμε και οι δυο για να αποδυναμωθούν οι ψήφοι μας. Η Ασημίνα τρόμαζε γιατί νόμιζε πως εγώ θα στήριζα τη Σταυρούλα”.

Ο Σπύρος Μαρτίκας παράλληλα αποκάλυψε πως έχει τρομάξει από την τεράστια αγάπη του κόσμου και είναι πολύ χαρούμενος για όλα όσα βλέπει.

Τσέκαρε το σχετικό απόσπασμα :

Τσέκαρε και αυτό : Mente Fuerte : Ποιος είναι ο ράπερ