Σπύρος Μαρτίκας

Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ένας από τους παίκτες του φετινού Survivor που κατάφεραν να προκαλέσουν με τη συμπεριφορά τους και πολλοί είναι εκείνοι που τον θέλουν να τον βλέπουν ενώ κάποιοι άλλοι δε θέλουν ούτε να τον ακούν.

Ο φαρμακοποιός μπορεί να κάνει διακοπές με το κορίτσι του, τη Βρισηίδα Ανδριώτου, αλλά υπάρχουν στιγμές όπου παραχωρεί συνεντεύξεις και μιλά για την εμπειρία του αλλά και για τους παίκτες με τους οποίους μοιράστηκε ιδιαίτερες στιγμές στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Σπύρος Μαρτίκας μιλώντας στο περιοδικό “Hello”, σχολίασε την αντίδραση της Μαρίας Αντωνά στον τελικό του Survivor ενώ σχολίασε και την αντίδραση του Άρη Σοϊλέδη όταν ανακοινώθηκε πως ο Στάθης Σχίζας είναι ο νικητής του ριάλιτι.

“Η αντίδρασή της ήταν αναμενόμενη. Η Μαρία Αντωνά έδωσε μεγάλο αγώνα για τη νίκη του Άρη, και ανάλογης έντασης θα ήταν και η αντίδρασή της στο αντίθετο αποτέλεσμα. Εισέπραξα κι εγώ την ίδια αντίδραση. Ήταν μια μεγάλη ήττα, αλλά όλοι θα πρέπει να διαχειριζόμαστε τις ήττες μας. Ένας Άρης που δεν χάνει ποτέ, έχασε. Εκείνος όμως, προς τιμήν του, αντέδρασε φυσιολογικά”.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη νίκη του Στάθη Σχίζα δηλώνοντας πως νιώθει δικαιωμένος και πως είναι πολύ χαρούμενος!

Τσέκαρε και αυτό : Ερωτικές προβλέψεις: Τι θα συμβεί στα ζώδια