Σπύρος Μαρτίκας

Πολλά έχουν ειπωθεί για αυτό το πρόσωπο του Survivor που ακούει στο όνομα Σπύρος Μαρτίκας και ο ίδιος δεν χάνει ευκαιρία διαρκώς να τροφοδοτεί τα όσα λέγονται και ακούγονται.

 

Μπορεί η Βρισηίδα Ανδριώτου να αποχώρησε από το Survivor, αλλά τόσο η απουσία της όσο και η αίσθηση της παρουσίας της στοιχειώνει τον Άγιο Δομίνικο.

Ο Σπύρος Μαρτίκας μπορεί να είναι ένας από τους λόγους που το νεαρό μοντέλο αποχώρησε μιας και ήταν μαζί της στον τάκο, αλλά ο ίδιος δηλώνει πάρα πολύ στεναχωρημένος για την αποχώρησή της. Βέβαια πριν την αποχώρησή της έλεγε μπροστά στην κάμερα πως δεν τον νοιάζει εάν θα φύγει, αλλά τώρα έχει αλλάξει πλευρό και δηλώνει στεναχωρημένος.

Μάλιστα, ρίχνει το φταίξιμο της αποχώρησής της στην μπλε ομάδα, λέγοντας πως αυτοί ευθύνονται γιατί την ψήφισαν ενώ δεν θα έπρεπε ουσιαστικά. Και πως η Βρισηίδα έπεσε στην παγίδα τους.

Στην προσωπική του συνέντευξη ο Σπύρος Μαρτίκας δηλώνει πως η πρώην κοπέλα του είχε πολλά να δώσει ακόμα στο Survivor αλλά την ίδια ώρα την κρεμάει και στα μανταλάκια λέγοντας πως είχε την αίσθηση ότι δεν θα φύγει και πως θα καταφέρει να τον διώξει η ίδια, λέγοντας πως τον αποχαιρέτισε πολλές φορές πριν το Συμβούλιο.

Και επειδή όλα αυτά έχουν μία περίεργη αίσθηση στα αυτιά μας το citynow απευθύνθηκε στο Twitter με ένα mini poll με το ερώτημα εάν ο κόσμος πιστεύει ότι ο Μαρτίκας όντως στεναχωρήθηκε ή όχι.

Και τα αποτελέσματα είναι κάπως περίεργα για τον ίδιο, αφού το 78,3% θεωρεί πως δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα να στεναχωρήθηκε και μόνο το 21,7% θεωρεί πως όντως στεναχωρήθηκε.

 

by Praxitelis Sarantopoulos

Τσέκαρε κι αυτό:

Goodys: Άλλαξε η συσκευασία στα χρώματα του Pride