Σπύρος Μαρτίκας

Ο Σπύρος Μαρτίκας κατάφερε με πέντε κουβέντες να κάνει έξαλλη την Ελευθερία Ελευθερίου στο συμβούλιο της Δευτέρας 6/3 καθώς την αποκάλεσε. “ψεύτρα” και της θύμισε τη λέξη “κλέφτρα” που είχε ακουστεί στον κύκλο όπου συμμετείχε!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Αφού ολοκληρώθηκε το συμβούλιο όλοι οι παίκτες επέστρεψαν στις καλύβες τους και προσπάθησαν να ηρεμήσουν μετά από όλα όσα έχουν συμβεί, αλλά η τραγουδίστρια δεν μπορεί να ξεχάσει τόσο εύκολα και ξέσπασε με ακραίους χαρακτηρισμούς κατά του φαρμακοποιού σε προσωπική της συνέντευξη!

Χαρακτηριστικά είπε: 

“Τον ψήφισα γιατί είναι ο εθνικός ρουφιάνος. Είναι ένας κακός διπλωμάτης που θέλει να τα έχει καλά και με τους μεν και με τους δε. Έχει κάνει μια ομάδα άνω κάτω, Είναι δειλός σαν άνδρας γιατί δε βγαίνει μπροστά να αναλάβει τις ευθύνες. Την προηγούμενη εβδομάδα απείλησε πως αν τον ψηφίσουμε θα “δούμε τι θα πάθουμε”. Το μεγαλύτερο αγκάθι αυτή τη στιγμή είναι ο Σπύρος Μαρτίκας. Δεν έχω κανέναν λόγο να χτυπήσω κάποιον εδώ μέσα”. 

Στη συνέχεια της συνέντευξης της είπε πως αν ο Μαρτίκας θέλει να της λασπώνει το όνομα, δεν είναι κάτι που εκείνη το επιθυμεί και δεν θέλει να φύγει από το παιχνίδι με το όνομα της “βουτηγμένο στη λάσπη”.

Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι έξαλλη με όλα όσα έχουν ακουστεί για εκείνη και δεν έχει σκοπό να αφήσει κανένα να την προσβάλλει αλλά και εκείνη χρησιμοποιεί πολύ βαριές κουβέντες για να χαρακτηρίσει ανθρώπους.

Τσέκαρε και αυτά: