Σπύρος Μαρτίκας

Ο Σπύρος Μαρτίκας μπορεί να είναι ένας άκρως δημοφιλής παίκτης στο Survivor με τόσες ψηφοφορίες όπου έχει βγει αλώβητος, αλλά εκείνος δεν σταματά να λέει ότι δεν έχει πρόβλημα να αποχωρήσει.

Μάλιστα, όπως ο ίδιος δηλώνει επιθυμεί να αποχωρήσει έτσι ώστε να δώσει θέση στα νέα παιδιά του Survivor, τα οποία και υποστηρίζει έτσι ώστε να αποχωρήσουν έστω και εις βάρος του.

Όχι βέβαια για όλα τα παιδιά. Αυτό ο Σπύρος Μαρτίκας το λέει για διάφορα παιδιά. Αυτό το διάστημα το δηλώνει για τα παιδιά της ομάδας του, δηλαδή τον Τάλα, την Μέι, την Στέλλα και τον Στάθη.

Παλιότερα το είχε πει και για την Τζο, αλλά ακόμα και για τη Βρισηίδα, η σχέση του οποίου εάν υπήρξε τελικά, έληξε άδοξα.

Έτσι και αυτή τη φορά είναι υποψήφιος προς αποχώρηση και δηλώνει πως εάν υποψήφιος είναι κάποιο από τα παιδιά της ομάδας, θα ήθελε να αποχωρήσει εκείνος για να δώσει χώρο στα νέα αυτά παιδιά που προς το παρόν συμπαθεί.

Το Twitter όμως στην περίπτωσή του έχει τελείως διαφορετική άποψη και δεν τον πιστεύει! Στο mini poll του citynow.gr οι χρήστες του Twitter αναφέρουν σε ποσοστό 13,2% ο Σπύρος όντως λέει αλήθεια ότι θέλει να αποχωρήσει.

Αντίθετα, το 86,85 των  χρηστών θεωρεί πως ο παίκτης του Survivor λέει ψέματα και δεν θέλει ουσιαστικά να αποχωρήσει από το Survivor.

 

by Praxitelis Sarantopoulos

Τσέκαρε κι αυτό:

Κύθηρα : Ένα μέρος που πρέπει να πας