Σπύρος Μαρτίκας

Ο Σπύρος Μαρτίκας θα βρεθεί προ εκπλήξεων όταν επιστρέψει στην Ελλάδα καθώς η Ελευθερία Ελευθέριου έδωσε το “οκ” μέσω τρίτου προσώπου στη δικηγόρο της, έτσι ώστε να προχωρήσει σε μήνυση κατά του.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Μια εξέλιξη της τελευταίας στιγμής αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας στην εκπομπή “Γεια σου” καθώς επικοινώνησε μαζί του η δικηγόρος της τραγουδίστριας και αποκάλυψε πως ένα τρίτο άτομο της μετέφερε πως η Ελευθερία ζητά να προχωρήσει κανονικά σε μήνυση κατά του φαρμακοποιού και να προχωρήσει σε έγκλιση ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών αρχών για συκοφαντική δυσφήμηση.

Ο δημοσιογράφος μιλώντας στην πληρεξούσια δικηγόρο της τραγουδίστριας μετέφερε την είδηση και σίγουρα έχει χοντρύνει το παιχνίδι.

Η τραγουδίστρια μπορεί να βρίσκεται στο παιχνίδι αλλά η διαδικασία είναι σχετικά δύσκολη διότι θα πρέπει να υπογράψει για να προχωρήσουν τα πράγματα. ο Σπύρος Μαρτίκας ωστόσο φέρεται να μην έχει καμία γνώση για όλα όσα συμβαίνουν και οι χαρακτηρισμοί που έχει αποδώσει στην τραγουδίστρια φέρεται να την έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση και να θέλει να κινηθεί νομικά.

Είναι ίσως η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο σε ένα ριάλιτι και η διαδικασία είναι πολύ δύσκολη.

Η Ελευθερία Ελευθερίου είπε στη δικηγόρο της μέσω της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου να κινηθεί τώρα νομικά και οι εξελίξεις είναι πολλές .

Tσέκαρε και αυτά: