Σπύρος Μαρτίκας

Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ένα από τα πλέον συζητημένα πρόσωπα του φετινού Survivor και σίγουρα μία από τις πλέον γνωστές εκφράσεις που θα μείνουν από το φετινό reality είναι το σχέδιο Μαρτίκα.

Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ένα πρόσωπο μέσα στο Survivor που είτε συμπαθεί κάποιος είτε αντιπαθεί, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως δεν περνάει απαρατήρητος. Δεν υπάρχει μέση κατάσταση για τον συγκεκριμένο παίκτη του Survivor και αυτό είναι απόλυτα σαφές!

Εκτός από την ιδιότητα του φαρμακοποιού, ο Σπύρος Μαρτίκας στη ζωή του ασχολείται με πολλά πράγματα και κυρίως με τη γυμναστική, κάτι άλλωστε που φαίνεται και από το σώμα του.

Αυτό όμως που δεν ξέραμε είναι πως ο Σπύρος έχει και ένα κρυφό πάθος. Και ένα πάθος που ταιριάζει απόλυτα με εκείνο του Γιώργου Ταλαντσέβ.

Και οι δύο λατρεύουν τον χορό! Ο Σπύρος Μαρτίκας λατρεύει το χορό και μάλιστα έχει ακολουθήσει πολλά μαθήματα.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Spiros Martikas (@spirosmartikas)

Ο Σπύρος Μαρτίκας λατρεύει το τανγκό και για αυτό όπως εντοπίσαμε και στο Instagram του έχει κάνει και πολλά μαθήματα. Μάλιστα, όπως τον είδαμε φαίνεται μετά από αρκετή προπόνηση να δείχνει εξοικειωμένος με το τανγκό.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Spiros Martikas (@spirosmartikas)

Ακριβώς το ίδιο πάθος με τον Μαρτίκα έχει και το νέο μέλος της ομάδας των Μαχητών, ο Γιώργος Ταλαντσέβ, ο οποίος επίσης ασχολείται με το χορό, αλλά όχι σε ερασιτεχνικό επίπεδο, αλλά επαγγελματικό καθαρά με διακρίσεις και πολλές επιτυχίες.

 

Ο Σπύρος Μαρτίκας πάντως εάν δεν αποχωρήσει τελικά καλό θα ήταν να ζητήσει από τον Ρώσο του Survivor να του κάνει κάποια μαθήματα μέσα στη ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου. Σίγουρα θα είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί σε κανένα Survivor!