Σπύρος Μαρτίκας

Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ένας παίκτης που έχει καταφέρει να χαρακτηριστεί ως ο απόλυτος “reality star” καθώς ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει για να μπορέσει να δώσει ίντριγκα στο λαό!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Ο παίκτης του All Star έχει πει πολλά και έχει προκαλέσει με τη συμπεριφορά τους κάποιους παίκτες οι οποίοι θεωρούν πως δεν είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει αγνές προθέσεις! Ωστόσο, υπάρχει μια συμπαίκτρια του η οποία φαίνεται πως τον στηρίζει και μιλά για αυτόν με τα καλύτερα λόγια! Και δεν είναι η σύντροφος του, Βρισηίδα Ανδριώτου!

“Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος. Είδα έναν άνθρωπο πολύ ευαίσθητο όταν μιλούσαμε. Απλά το χάνει γιατί είναι ένας έντονος άνθρωπος που θέλει να φαίνεται και έχει πολύ ιδιαίτερο λόγο”, είπε η Χριστίνα Κεφάλα η οποία τον γνώρισε και θέλει να πει τα πράγματα όπως τα βλέπει εκείνη.

Θα μπορούσε κάλλιστα να πει κάποιος πως οι δηλώσεις της παίκτριας είναι μια απάντηση προς την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου η οποία δεν έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον σύντροφο της Βρισηίδας Ανδριώτου και αυτή ήταν η αφορμή για να υπάρξει ρήγμα στη σχέση τους!

Τσέκαρε και αυτά: