Σπύρος Μαρτίκας

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτήθηκαν αν όντως ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανριώτου είχαν συνάψει μια πραγματική σχέση ενώ βρίσκονται στο Survivor και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι ένας από τους παίκτες που αποχώρησαν από το παιχνίδι και έχουν άποψη για όλα όσα έχουν γίνει.

Ο make up artist μιλώντας στην εκπομπή “Super Κατερίνα” “δίκασε” τη σχέση που είχαν δημιουργήσει οι δυο συμπαίκτες του και είπε χαρακτηριστικά :

«Πρέπει να έχεις πολύ χαμηλή νοημοσύνη για να πιστέψεις τη σχέση του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας Ανδριώτου. Νομίζω ότι έχουν καταλάβει ότι έχουν ξεφτίσει σαν προσωπικότητες και δεν έχουν πια κάτι άλλο να δώσουν. Για αυτό και η Βρισηίδα ξεσπάει σε πάρα πολλά κλάματα και απασχολεί τα ριάλιτι και τις κάμερες. Νομίζω ότι δημιούργησαν κάτι για να τους κρατήσει λίγο παραπάνω. Δεν το λέω μόνο εγώ αλλά το λένε και όλοι οι παίκτες».

Τα συμπεράσματα, βέβαια, τα έχει βγάλει ήδη ο κόσμος και περιμένουμε να δούμε τι θα πουν οι δυο παίκτες – Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου – όταν με το καλό αποχωρήσουν!

Τσέκαρε και αυτό : Συναυλίες : Τι μπορείς να παρακολουθήσεις στην Τεχνόπολη