Σπύρος Μαρτίκας

Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ένας άνθρωπος ο οποίος δε φοβάται να μιλήσει για όλα όσα έχει ζήσει στο Survivor και δεν αποκλείεται να κάνει άλλη μια επίσκεψη στον Άγιο Δομίνικο, με το κορίτσι του, τη Βρισηίδα Ανδριώτου!

Ο φαρμακοποιός μιλώντας στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” σχολίασε όλα όσα ακούγονται για την πιθανή συμμετοχή του στο Survivor All Star, και ανέφερε πως δεν μπορεί να κάνει πολλές αποκαλύψεις.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΕΔΩ! 

“Εγώ σέβομαι το έξυπνο παιχνίδι της παραγωγής του Survivor. Μη με ρωτάτε για κάτι που δεν μπορώ να σας απαντήσω. Κανένας παίκτης που υπέγραψε δεν έχει αυτό το δικαίωμα. Ελπίζω και η Βρισηίδα και εγώ να συμμετάσχουμε στο Survivor All star, αλλά δεν το ξέρει ακόμα κανείς”. 

Μάλιστα, ανέφερε πώς θα είχε επιτυχία το Survivor All Star μόνο αν πήγαινε με τη Βρισηίδα!

“Όπου πάμε, πάμε μαζί. Μόνο το Βρισηίδα και Σπύρος παρέα, θα έχει επιτυχία. Ας είμαστε σε διαφορετικές ομάδες, αρκεί να ξέρουμε ότι ο ένας είναι εκεί, για να στηρίξει τον άλλον”. 

Ο Σπύρος Μαρτίκας, ωστόσο, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα σενάρια που θέλουν τον Γιώργο Αγγελόπουλο να επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο ως coach και το μικρό “άδειασμα” δεν άργησε να έρθει.

“Ο Ντάνος ήταν παίκτης, να είναι coach σε τι; Όλοι έχουν περάσει από το Survivor κάποιας χρονιάς και όλοι πλέον είναι έμπεροι και ξέρουν πως κυλάει το παιχνίδι. Ως παίκτης θα έρθει ο Ντάνος, ως coach δεν το καταλαβαίνω”. 

Τσέκαρε και αυτά : 

Απιστία : Το απίστευτο κόλπο που κάνουν στη Βραζιλία

Φυσικοί τρόποι καθαρίσματος : Πώς να καθαρίσεις τα πλακάκια