Σπύρος Μαρτίκας

O Σπύρος Μαρτίκας – μας αρέσει δε μας αρέσει- είναι ένας παίκτης τρομερής στρατηγικής που έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μεγάλη μερίδα του κόσμου στο πλευρό του. Αλλά έχουν γίνει πράγματα στο παρελθόν που έχουν ενοχλήσει πρώην Survivors.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο Άρης Σοϊλέδης εμφανίστηκε στην εκπομπή “Πρωινό Μας” για να σχολιάσει τις εξελίξεις στο Survivor All Star και “δίκασε” κανονικότατα τον φαρμακοποιό!

Ο ποδοσφαιριστής ο οποίος δέχεται καθημερινά αμέτρητα μηνύματα από τον κόσμο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μπει στο All Star, δήλωσε πως ο παίκτης ο οποίος χαρακτηρίζεται για τη στρατηγική του προσπαθεί να “χτυπήσει” τους δυνατούς παίκτες όπως είναι ο Κατσούλης με σκοπό να τους αποδομήσει στα μάτια του κόσμου.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως στο Survivor όπου ήταν συμπαίκτες, ο Σπύρος Μαρτίκας έλεγε το βράδυ στην καλύβα “καλά έχω ετοιμάσει μια στρατηγική για το συμβούλιο”, υπονοώντας πως όλα ήταν μελετημένα από την πλευρά του.

O Άρης Σοϊλέδης συνέχισε να “δικάζει” τον παίκτη λέγοντας πως είπε ψέμματα την περίοδο που είπε πως ο ποδοσφαιριστής ήθελε τα χρήματα για να αγοράσει βίλα και πως προσπαθεί να κάνει πράγματα χρησιμοποιώντας τις πλάτες των άλλων και μόνο.

Τσέκαρε και αυτά: