Σπύρος Μαρτίκας

Ο Σπύρος Μαρτίκας μπορεί να απολαμβάνει διακοπές στο πλευρό της Βρισηίδας Ανδριώτου και να κάνει ζωάρα (και πολύ καλά κάνει), αλλά υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι θέλησαν να του θυμίσουν κάποια πράγματα από το … παρελθόν!

Η Εύη Σαλταφερίδου – πρώην παίκτρια του Survivor – με μια ανάρτηση της σε story στο Instagram έκανε γνωστό ένα “άγνωστο” σχόλιο που της είχε κάνει ο φαρμακοποιός πριν από έναν χρόνο και όπως φάνηκε, είχε ενοχληθεί αρκετά!

Στο σχόλιο του, ο Σπύρος Μαρτίκας ανέφερε χαρακτηριστικά :

“Ανατριχιαστικά δύσκολες συνταγές. Με αφήνεις καθηλωμένο κάθε φορά με τα απίστευτα αριστουργήματά σου. Απίστευτη μαγείρισσα. Να σε παντρευτεί ο άνδρας σου χ@@@τει στο φαΐ. Θα σου λέει “τύφλα να έχει η μάνα μου μπροστά σου”! Πεθαίνω στο γέλιο! Συνταγές για ηλίθιους που τους εξηγείς πως να βάλουν το cottage με τη ντομάτα μαζί. Ψοφάω στο γέλιο μαζί σου”.

Η Εύη Σαλταφερίδου από τη δική της πλευρά απάντησε στον Μαρτίκα λέγοντας :

“Το πιο αστείο είναι ότι δεν έπιασες καν το νόημα ότι δεν είναι κανονικές συνταγές αλλά ιδέες για γρήγορα σνακ μέσα στην ημέρα. Βέβαια, ακόμα χειρότερο είναι ότι έγραψες κατεβατό για να με ειρωνευτείς ενώ ούτε καν με ξέρεις. Καμία άλλη δουλειά δεν έχεις να κάνεις;”

Τσέκαρε και αυτό : Επαγγέλματα: Τι δουλειά έκαναν πριν γίνουν πριγκίπισσες