Σπύρος Μαρτίκας

Ο Σπύρος Μαρτίκας αναγκάστηκε να αποχαιρετίσει τον φίλο του, Στάθη Σχίζα καθώς ο κόκκινος παίκτης αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης, Survivor All Star.

MAΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η Βρισηίδα Ανδριώτου ήταν πολύ ενοχλημένη με αυτά που άκουσε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star καθώς θεωρεί πως ότι έχει συμβεί με την Ελευθερία Ελευθερίου είναι ένα καλά στημένο παιχνίδι άλλων που είχαν ως κύριο στόχο να βγάλουν από τη μέση τον Στάθη Σχίζα.

Σε ανάρτηση της σε Instagram story, το μοντέλο και σύντροφος του Σπύρου Μαρτίκα τοποθετήθηκε με σκληρά λόγια κατά της τραγουδίστριας και της κλίκας που πέτυχε τον σκοπό της!

Αναλυτικά όσα είπε: 

“Επειδή παίρνω αρκετά μηνύματα για τον Στάθη και τη στάση της Ελ. θα τοποθετηθώ με απλά λόγια χωρίς να πω ονόματα. Διότι μετά θα με λιθοβολείτε επιδημία είπα την αλήθεια και σας πονάει. Η Ελ. ξεκάθαρα δεν σκέφτηκε τίποτα μόνη της. Επειδή τα ξαναβρήκε με τον Μάριο (φιλικά) και μπήκε στην κλικαρα της συμφορά που κρύβεται πίσω από την αγωνιστικότητα τους, τους θεωρώ χειρότερους από τον άνθρωπο που τα λέει Μπροστά στα μούτρα τους στο συμβούλιο και τον άνθρωπο που θα πει ξεκάθαρα πως έχει στρατηγική”. Έτσι λοιπόν η Ελ και αυτά που λέει είναι επειδή της τα είπαν για να σπάσουν την παρέα Μπάρτζης, Σπύρο Στάθη”. 

Στη συνέχεια του story της αναφέρει :

“Η έκρηξη της Ελ και αυτά που λέει είναι επειδή της τα είπαν να τα πει κάποια άτομα που που ήθελαν να σπάσουν την παρέα. Αυτά τα άτομα δεν ψήφισαν την Ελ.Επειδή αν το μάθαινε θα πήγαινε εναντίον τους και θα έλεγε καλά μου λέτε αυτό και μετά με βγάζετε μπροστά και με ψηφίζετε; Οπότε δεν την ψηφίσαν χθες γιατί έχουν λερωμένη τη φωλιά τους. Το παιχνίδι έχω σταματήσει να το βλέπω σχεδόν γιατί έχω σιχαθεί αυτούς τους αιθ΄ρύπους που μπρος από τις κάμερες είναι άλλοι και από πίσω άλλοι” .

Το μοντέλο είναι έξαλλο με όσα βλέπει!

Τσέκαρε και αυτά: