Σπύρος Μαρτίκας

Το Survivor δεν σταματά με τις κόντρες και ο Σπύρος Μαρτίκας παραμένει ο μεγάλος αντίπαλος και σχεδόν “εχθρός” του Άρη Σοϊλέδη με τους δύο να μην σταματούν τις αλληλοκατηγορίες.

Ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Άρης Σοϊλέδης από φίλοι που έπρεπε να αντιμετωπίσουν μέχρι τώρα τον Τάκη Καραγκούνια και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ έχουν γίνει κυριολεκτικά σαν εχθροί, με τον έναν να μην αφήνει σε ησυχία τον άλλον.

Ο Μαρτίκας τον κατηγορεί για ανηθικότητα διαρκώς στις προσωπικές του συνεντεύξεις, ενώ ο Άρης Σοϊλέδης τον κατηγορεί διαρκώς για υποκρισία και για τις κωλοτούμπες του, όπως στην περίπτωση της Βρισηίδας.

Το Twitter ο απόλυτος κυρίαρχος σχολιαστής του Survivor φυσικά έχει πάρει ήδη θέση σε αυτή την τεράστια κόντρα που πιθανότατα θα λήξει μόνο όταν ένας από τους δύο θα αποχωρήσει από το Survivor.

Σύμφωνα λοιπόν με το mini poll στο Twitter ο Σπύρος Μαρτίκας είναι αυτός που έχει δίκιο σε αυτή την κόντρα με ποσοστό 49,2% που είναι αρκετά υψηλό. Το 27% θεωρεί πως ο Άρης Σοϊλέδης έχει δίκιο, ενώ το 23,8% των χρηστών θεωρεί πως κανείς από τους δύο δεν έχει δίκιο.

 

Και έτσι νικητής σε αυτή την κόντρα τουλάχιστον στο Twitter αναδείχθηκε ο Μαρτίκας.

by Praxitelis Sarantopoulos

Τσέκαρε κι αυτό:

Γιάννης Κωνσταντάτος: Παρουσίασε το νέο του βιβλίο