Σπύρος Μαρτίκας

Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ένας άνδρας που κατάφερε να γίνει γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στον πέμπτο κύκλο του Survivor. Kαι έφυγε προς το τέλος του παιχνιδιού έχοντας πετύχει ένα από τα ρεκόρ παραμονής στον Άγιο Δομίνικο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Στις 21 Δεκεμβρίου του 2021 ο “El professor” του ριάλιτι επιβίωσης μπήκε στο παιχνίδι και κατάφερε να κάνει τους πάντες άνω-κάτω με τις στρατηγικές που είχε αναπτύξει και τον τρόπο που χειριζόταν τις καταστάσεις. Αλλά το σημαντικότερο όλων, γνώρισε τη σύντροφο του, Βρισηίδα Ανδριώτου με την οποία και αποφάσισε να δοκιμάσει τη σχέση του μπαίνοντας στο Survivor All Star.

Το βιογραφικό του Σπύρου Μαρτίκα


Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι 46 ετών, μένει στον Πειραιά και το κύριο επάγγελμα του είναι φαρμακοποιός. Έχοντας πολλά φαρμακεία κάτω από τις “φτερούγες” του κατάφερε να έρθει σε επαφή με πολύ κόσμο και να αφουγκραστεί τα προβλήματα τους, με αποτέλεσμα να ασχοληθεί με τα κοινά και να δημιουργεί καταστάσεις μέσα από τις οποίες βοηθούσε τον κόσμο.

Στο πλευρό του ήταν πάντα η αδερφή του, Θεοδώρα η οποία τον στηρίζει σε ότι κάνει. Εκείνος είναι ξετρελαμένος με τις ανιψιές του και όπως έχει αποκαλύψει έχει 13 ανίψια τα οποία υπερλατρεύει!

Η σχέση με τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Ο Σπύρος Μαρτίκας μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor, single, αλλά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ανέπτυξε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με το μοντέλο και παίκτρια των Διάσημων, Βρισηίδα Ανδριώτου. Οι δυο τους έζησαν έντονες στιγμές στον Άγιο Δομίνικο, αλλά μόλις επέστρεψαν στην Ελλάδα αποφάσισαν να συγκατοικήσουν και να ζήσουν τον έρωτα τους στον Πειραιά.

Οι κόντρες του Μαρτίκα στο Survivor

Ο φαρμακοποιός ήταν παίκτης στρατηγικής στο ριάλιτι επιβίωσης. Οι κόντρες πολλές. Και εκείνος προετοιμασμένος κάθε φορά να απαντήσει στους αντιπάλους του. Η μεγάλη κόντρα του φαρμακοποιού ήταν με τον Άρη Σοϊλέδη. Ενώ υπήρξε κόντρα και με άλλους συμπαίκτες του. Αλλά όλα ανήκουν στο παρελθόν πλέον.

Ο Μαρτίκας βγαίνοντας από το Survivor απέκτησε φανατικό κοινό που τον ακολουθεί στο Instagram και μέχρι στιγμής μετρά 50Κ ακόλουθους. Τα αποφθέγματα και οι ιδιαίτερες ατάκες είναι σήμα κατατεθέν του ενώ κατά καιρούς έχει εκφράσει και τον έρωτα του μέσω φωτογραφιών για τη σύντροφο του.

Τσέκαρε και αυτά : 

Ταξίδια : Η συμβουλή που πρέπει να ακούσεις

Brunch Αθήνα : Σε ποιες περιοχές να πας