Σπύρος Μπιμπίλας

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός ο οποίος εμφανίζεται το τελευταίο διάστημα στο show “J2US” και χαρίζει στο τηλεοπτικό κοινό χαρούμενες στιγμές μαζί με την Τζούλι Μασίνο!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Στο παρελθόν, ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, είχε κάνει μια φωτογράφιση όπου θύμισε σε πολλούς τον Μέγα Αλέξανδρο και επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια σε μια δεύτερη φωτογράφιση όπου ποζάρει με πανοπλία και πιστεύει πως υπάρχει μεγάλη ομοιότητα με τον μεγάλο στρατηγό που κατάφερε να κατακτήσει πόλεις και να φέρει πολιτισμό σε πολλούς λαούς.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μιλώντας στην εκπομπή “Happy Day” είπε πως η ομοιότητα του με τον Μέγα Αλέξανδρο και πως όποιος δεν τη βλέπει είναι “τυφλός”.

“Δεν το λένε μόνο όλοι πως μοιάζω με τον Μέγα Αλέξανδρο, το λέω και εγώ. Από τότε που έγινε η πρώτη μου φωτογράφιση πριν από πολλά χρόνια, που αυτή η φωτογραφία ήταν σχεδόν ίδια με το προφίλ του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όλοι είδαν ότι υπάρχει αυτή η ομοιότητα. Τώρα, όποιος δεν τη βλέπει μάλλον είναι τυφλός”. 

Ο ηθοποιός συνέχισε τις δηλώσεις του λέγοντας:

“Υπάρχει μια ομοιότητα, η οποία δεν λέει και κάτι. Πολλοί άνθρωποι μοιάζουν μαζί τους ανά την ιστορία ανά τους χρόνους και ανά τους τόπους. Ένας Έλληνας υπάρχει περίπτωση να είναι και απόγονος ανθρώπων που έζησαν στον ίδιο τόπο”. 

Τσέκαρε και αυτά: