παιδιά

Παιδιά: Η πιο αγαπημένη, πολύχρωμη, διασκεδαστική, χαριτωμένη, περιπετειώδη, μαγική, τρυφερή, χαρούμενη ζώνη παιδικών, η Starland, καλωσορίζει 5 νέες παιδικές σειρές για τη σεζόν 2020 – 2021 από το Σαββατοκύριακο 5 – 6 Σεπτεμβρίου!

Starland! Ο δικός σου κόσμος, όπως σου αρέσει!

Η παρέα της μεγαλώνει και μαζί της ταξιδεύεις παντού! Γνωρίζεις νέους, απίθανους τύπους, έχεις παρέα αγαπημένους ήρωες, απολαμβάνεις συναρπαστικές εμπειρίες!

Από τις 06:00 το πρωί μέχρι τις 13:10 το μεσημέρι, ένα μοναδικό υπερθέαμα με νέους φανταstarικούς, κινούμενους ήρωες αλλά και με όλους τους γνωστούς και πάντα αγαπημένους Ben 10, Tom and Jerry Show, Super Wings, Robocar Poli, Οι Ευχούληδες: Το πάρτι συνεχίζεται, Η Μάσα και ο Αρκούδος, Κουταβοφιλαράκια, Barbie, Scooby Doo Mystery Incorporated,New Looney Tunes, Κυνηγοί Τρολ!

Οι σειρές Πέππα, το γουρουνάκι, Pj Masks, Μικρό μου Πόνυ: Η φιλία είναι μαγική, Leo & Tigg, Η Τρου και το βασίλειο του ουράνιου τόξου, έρχονται με ολοκαίνουρια επεισόδια!

Τα παιδιά τα Σαββατοκύριακα «ψηφίζουν» εδώ και χρόνια Starland, την καλύτερη ζώνη παιδικών, που είναι 1η στην προτίμησή τους!