Stan

Ο Stan και ο Light, καθένας εκ των οποίων έχει τη δική του ξεχωριστή κι επιτυχημένη πορεία, ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν την ανατρεπτική συνεργασία «Αλήτισσα»!

ad

Ο Stan Αντιπαριώτης, ο πιο ξεχωριστός καλλιτέχνης της γενιάς του, δεν φοβάται να πειραματιστεί, να παντρέψει επιτυχημένα διαφορετικά μουσικά είδη μεταξύ τους, να ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και να δίνει πάντα κάτι διαφορετικό στο κοινό του.

Ο Light, ο super επιτυχημένος και πάντα πρωτοπόρος artist της ελληνικής rap/ trap σκηνής, βάζει τη δική του ξεχωριστή «πινελιά» σε ένα hit – έκπληξη.

Το «Αλήτισσα», σε στίχο των Stan και Light και μουσική των Skive και Stan, είναι η πιο hot καλοκαιρινή μουσική πρόταση, που ξεσηκώνει από το πρώτο άκουσμα, συνδυάζοντας ethnic, pop, λαϊκά και trap στοιχεία.

Μάλιστα, το τραγούδι έγινε viral πριν καν κυκλοφορήσει, μέσα από ένα story που «ανέβασαν» ο Stan και ο Light από το studio ηχογράφησης, προκαλώντας ενθουσιασμό στους θαυμαστές τους που ανυπομονούσαν να ακούσουν το τραγούδι.

Το «Αλήτισσα» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, από την Panik Records, την Icon Music Records και την Capital Music, ενώ το Σάββατο 14 Μαΐου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο YouTube το music video του τραγουδιού, που σκηνοθέτησε ο Θοδωρής Σελέκος.

Eurovision: Η τελική δεκάδα του διαγωνισμού το 2022

Ad