Star Wars

Όλοι οι φανς των Star Wars έχουν προσπαθήσει να βρουν την απόλυτη ρέπλικα ενός φωτόσπαθου για να μπορέσουν να αναπαραστήσουν τον Darth Vader ή τον Luke Skywalker σε κάποιο event ή στο γνωστό σε όλους comicon!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

To αληθινό φωτόσπαθο φαίνεται πως υπάρχει! Και παρουσιάστηκε ξανά σε ένα event της Disney όπου δημιουργήθηκε για να παρουσιαστούν τα θεματικά πάρκα της εταιρείας.

Ο Josh D’Amaro – πρόεδρος των Disney Parks – εμφανίστηκε στη σκηνή του SXSW και παρουσίασε ένα φωτόσπαθο το οποίο ήταν ακριβώς σαν αυτά που βλέπουμε στις ταινίες και όπως καταλαβαίνεις πάθαμε ένα μικρό σοκ γιατί η λεπίδα φωτός του lightstaber ανάβει με τον τρόπο που θα έπρεπε να ανάβει!

Τα περισσότερα φωτόσπαθο που κυκλοφορούν στην αγορά είναι ρέπλικες οι οποίες έχουν δημιουργηθεί από πλαστικό ή από “λεπίδες” που απλά φωτίζονται! Και αυτό που παρουσιάστηκε στο event δεν έχει καμία σχέση!

Το lightsaber ξεπηδά από τη βάση του σπαθιού και ο πρόεδρος των πάρκων δε περίμενε ούτε ο ίδιος τη στιγμή όπου εμφανίστηκε το φως!

“Έχω την πιο cool δουλειά στον κόσμο. Κρατάω ένα αληθινό lightsaber”  είπε ο D’Amaro και το κοινό συγκλονίστηκε με αυτό που είδε!

Τσέκαρε και αυτά: