Στάθης Παναγιωτόπουλος

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρίσκεται πλέον έξω από το Ράδιο Αρβύλα και την εκπομπή Βινύλιο μετά τις σοβαρότατες καταγγελίες για revenge porn από μία κοπέλα, με την οποία σύμφωνα με τους ισχυρισμούς είχε σχέση μαζί της.

Σύμφωνα με την καταγγελία η νεαρή κοπέλα είχε σχέση με τον γνωστό παρουσιαστή, Στάθη Παναγιωτόπουλο από το καλοκαίρι του 2016, όταν γνωρίστηκαν το καλοκαίρι στο νησί της Αλοννήσου.

Μετά τον χωρισμό τους όμως η κοπέλα ενημερώθηκε πως υπάρχουν τρία προσωπικά της βίντεο σε πορνογραφικά sites και πληθώρα προσωπικών φωτογραφιών κοντά στις 300.

Διαβάστε την καταγγελία:

Στάθης Παναγιωτόπουλος

Μετά από αυτή την καταγγελία ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του παρουσιαστή με τους Ράδιο Αρβύλα. Έτσι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μένει εκτός.

Ο Αντώνης Κανάκης σχεδόν δακρυσμένος δήλωσε θυμωμένος με τον συνεργάτη του, αφού κανείς δεν ήξερε τίποτα για όλα αυτά και τάχθηκε ξεκάθαρα υπέρ της κοπέλας.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα.

Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του «Ράδιο Αρβύλα» και «VINΥΛΙΟ»,  η οποία  είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού.