Στάθης Σχίζας

Ο Στάθης Σχίζας μπορεί να είναι από τους παίκτες που περιμένουμε όλοι να δούμε στο Survivor All Star, αλλά ακόμη τίποτα δεν είναι σίγουρο καθώς οι παίκτες που “δοκιμάζονται” είναι πολλοί και όλοι θέλουν να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομήνικο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο νικητής του τελευταλιο Survivor αν φύγει, τότε θα αφήσει πίσω του την κορούλα του και τη σύντροφο του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου! Και για αυτό το λόγο, περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί τους!

Ήξερες όμως ότι ο Στάθης Σχίζας διαθέτει σέξι πλευρά; Και όμως, μια φωτογραφία αποδεικνύει πως το αγόρι με τους πολύ γλυκούς τρόπους είναι και λίγο… άγριο όταν χρειάζεται!

H Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο νικητής του Survivor βρέθηκαν σε ένα αγαπημένο τους μέρος για ολιγοήμερες διακοπές και ποζάρει γυμνός μέσα σε μια μικρή πισίνα ενώ τσουγκρίζει το ποτό του με την επίσης σέξι Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία φορά ένα μαύρο μαγιό το οποίο αναδεικνύει τις καμπύλες της.

Όπως ήταν αναμενόμενο , έγινε πανικός στο Instagram και τα κορίτσια που ακολουθούν τον Σχίζα ενθουσιάστηκαν με τη φωτογραφία!

Το ζευγάρι βρέθηκε στον Παρνασσό για χαλαρές στιγμές το Σαββατοκύριακο και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας :

“Τα αγαπημένα μας Σαββατοκύριακα στο αγαπημένο μας μέρος”.

 

Τσέκαρε και αυτά :

Jerry Lawson : Πώς άλλαξε το παιχνίδι

Χριστούγεννα 2022 : Λιχουδιές για την παραμονή