Στάθης Σχίζας

Ο Στάθης Σχίζας είναι ένας από τους δυνατούς παίκτες του Survivor All Star και μαζί με την ομάδα του έχουν καταφέρει να κερδίσουν αρκετά έπαθλα, με αποτέλεσμα να μην είναι ένας από τους πεινασμένος του ριάλιτι επιβίωσης.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο επιχειρηματίας θεωρείται μια ήρεμη δύναμη του φετινού παιχνιδιού και όσο μπορεί δεν προκαλεί με τος δηλώσεις του ούτε με τις κινήσεις του. Ωστόσο, στο επεισόδιο της Δευτέρας 6/2 έκανε μια αποκάλυψη που αφορά εκείνον και την Αφροδίτη Σκαφίδα.

Σύμφωνα με τους δυο παίκτες που μίλησαν πριν το αγώνισμα, αποκαλύφθηκε πως η γνωστή αθλήτρια τον προπονούσε όταν εκείνος ήταν 18 ετών στη Βάρη και εκεί είχε γίνει η πρώτη τους γνωριμία.

Ο Στάθης Σχίζας έχει ασχοληθεί κατά το παρελθόν με πολλά αθλήματα αλλά αυτό που κατάφερε να του “κλέψει” την καρδιά ήταν το kick boxing ενώ προτού μπει στο All Star, η γυμναστική ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας του.

Για την Αφροδίτη Σκαφίδα δε χρειάζεται να πούμε και πολλά αφού το όνομα της είναι συνδεδεμένο με την επιτυχία καθώς έχει συμμετάσχει σε Ολυμπιακούς αγώνες και έχει καταφέρει σπουδαία πράγματα στον αθλητισμό.

Τσέκαρε και αυτά: