Στάθης Σχίζας

Ο Στάθης Σχίζας κατάφερε να κερδίσει στον τελευταίο κύκλο του Survivor καθώς έδειξε στον κόσμο πως διαθέτει έναν ατόφιο και σοβαρό χαρακτήρα, ενώ με τις δηλώσεις του κάνει τους φανς να τον συμπαθούν ακόμα περισσότερο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο νικητής του τελευταίο Survivor, μίλησε στην κάμερα του ΟΡΕΝ για την πιθανή συμμετοχή του στο Survivor All Star και ανέφερε πως έχουν γίνει συζητήσεις και πως τα χρήματα που δίνει η παραγωγή είναι πολύ καλά και δίκαια για όλους.

Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος σε πρόσφατη συνέντυξη του , δήλωσε πώς δεν είχε το πάνω χέρι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στη σχέση τους, και ο νικητής του Survivor  “απάντησε” σε αυτή τη δήλωση.

Ο Στάθης Σχίζας  κατάφερε να κάνει πολλά κορίτσια να “λιώσουν” όταν μίλησε για τον τρόπο που πρέπει να συμπεριφέρεται ένας άνδρας στη σύντροφο του, λέγοντας :

“Αν δεν έχει το πάνω χέρι η γυναίκα σου, σημαίνει ότι δε τη γουστάρεις τη γυναίκα σου. Έτσι το έχω εγώ στο μυαλό μου. τις γυναίκες τις έχεις βασίλισσες. Τις φροντίζεις και τις προσέχεις”. 

Τσέκαρε και το βίντεο : 

 

O επιχειρηματίας δήλωσε πώς ο γάμος είναι ένα χαρτί και εκείνον και προτιμά να είναι ανύπαντρος και ευτυχισμένος, παρά παντρεμένος και να περνάει δυσκολίες η σχέση.

 

Τσέκαρε και αυτά :

Χριστούγεννα 2022 : Οι diy κάρτες που θα φτιάξεις

Παγιδευμένοι : Επιστρέφει η σειρά του ANT1